Mit tegyek ha eddig minden döntésem rossz irányba vitte
az életem?
Figyelt kérdés
megint döntés helyzet előtt állok és nem tudom mi a helyes és mi nem -de leginkább azt mitől lennék ,lehetnék boldog..
bármit döntöttem nagyon csúnyán visszaütött :(
volt már valaki ilyen helyzetben ? legyen szó kapcsolatokról ,munkáról családról..
2012. aug. 31. 19:54
1/7 anonim válasza:
Voltam.
2012. aug. 31. 19:55
2/7 yuda válasza:
Úgy tartják, hogy az okos ember nem attól okos, hogy kitalálja mi legyen a jó, hanem épp attól, hogy megkérdez tapasztaltabb embereket.
Kikéri a véleményüket döntés előtt és azokból majd összegyúrja a sajátját.
Esetleg te is megtehetnéd :)
2012. aug. 31. 19:57
3/7 anonim válasza:
ich ware auch :( und ich bin jetzt auch so -lehet rosszul írtam kéne egy "korrepeteló tanár"
2012. aug. 31. 19:57
4/7 anonim válasza:
Nem tudod, mi lenne helyes és mi nem.Ezt nem is lehet előre tudni. A dilemmád a problémád oka.Tedd azt, amit a -szíved szerint- érzel helyesnek.Nincsenek rossz döntések, csak tapasztalatok.
Voltam hasonló helyzetben és mindig akkor, mikor a megérzéseim ellen cselekedtem, vagy amikor mindenképp azt erőltettem, hogy az eszem vezessen.Mikor a vágyaimra hagyatkoztam, akkor furcsamód minden jól sikerült.
2012. aug. 31. 20:02
5/7 anonim válasza:
inkább ne dönts, csak majd idővel cselekedj. addig is kislépésekben, a döntésed felé , győződj meg a megfelelősségéről. amugy ezt nem értem, amugy , ami nem rajtad múlik azon hiába agyalsz, hogy rosszul döntöttél, mindig a másik fél szándékán múlik minden. én is rosszul döntöttem, amikor megszülettem.
2012. aug. 31. 20:02
6/7 anonim válasza:
4. : én is általában az eszemre halgatok, de most a szívemre és nem tudni mikor mi a helyes-majd csak utólag mikor az ember adott esetben egyedül marad, mert elpártol tőle mindenki :(
2012. aug. 31. 20:05
7/7 anonim válasza:
Nálam mindig az első gondolat a helyes, ha dönteni kell. Párszor megszívtam, mert elvetettem és úgymond a szívemre hallgattam, na akkor buktam nagyot. Ma már mindig azt választom, ami először az eszembe jut. Ja, meg akkor is kudarcot vallottam, ha hagytam, hogy mások döntsenek az életemről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!