Rossz a légkör mit csinálnátok?
túl vagytok egy terhességen, szülésen, az első legnehezebb éven,amikor az anya csak a gyerekre tud figyelni és most már jó lenne újra visszatalálni egymáshoz:)
több kettesben töltött idő, hadd érezze a férjed, hogy ő is fontos, hogy együtt vagytok...
ne a hiányosságokra koncentrálj, jaj elmúlt... mert nem biztos egyáltalán! csak most már ideje újra lélekben is találkoznotok, nem csak élni egymás mellett és elhúzni egymást...
szóval, tettre fel:) hódítsd meg a férjed:)
Én megfogadtam magamnak hogy ha a férjemmel megromlik a viszonyom, akkor nem maradok együtt vele a gyerek miatt.
Lehet hogy ez önző dolog, hogy nem a gyerek érdekeit nézem... de szerintem hosszú távon a gyermeknek sem jó ha a szüleit mindig veszekedni látja, ingerültnek, nem a harmónia uralkodik a családban.
A barátnőimmel sokszor gondolkozunk ezen...hogy mit tennénk ha ez lenne? És én változatlanul amellett vagyok hogy ami nem megy, azt ne erőltessük. Ha valóban olyan rossz a helyzet, hogy a másik fél nem akar nyitni, és nem hajlandó orvosolni a problémát (pl: leülni és megbeszélni a dolgokat, javítani a kapcsolaton, párterapeutához járni, stb) akkor én nem futnék tovább a szekér után.
A gyermek bármikor találkozhatna az apjával. Nem kell apa nélkül felnőnie. (És te is megismerkedhetsz egy másik férfival, aki nevelő apja lenne a kicsinek) Hol itt lenne hol ott, és mindig azt mondanám a picinek hogy "anya és apa szeretik egymást, csak már nem úgy mind régen, ezért külön lakásba lakunk." Fontos hogy a gyerek tudja hogy mindkét szülőjére számíthat és felek nem utálják egymást. Én megmondanám férjemnek hogy ha nincs más mód, akkor váljunk el és legyünk barátok. Értelmes megoldás, két felnőtt ember higgadt, megfontolt döntése, ami valahol igenis a gyermek érdekeit is szolgálja. Mint írtam, nem biztos hogy az jó a gyereknek ha a szülei együtt vannak, de ahhoz rossz, feszült légkör párosul. Ilyen esetben inkább ne legyenek együtt a szülők, mert külön külön sokkal jobb nevelést tudnak adni, mint együtt.
Ha viszont a párod mutatni némi "dolgozzunk azon hogy jó legyen a kettőnk közti viszony"-t, akkor ne add fel! Szervezz olyan progit is, ahol nincs ott a kisbaba, (kérd meg anyud hogy vigyázzon rá) és tölts el a férjeddel egy romantikus estét. /vacsora, bor, rózsa, egy új csábító fehérnemű, egy meleg fürdő/ Beszélgessetek sokat, mindig beszéljétek meg a problémákat, hogy ki mit zavar, és próbáljatok meg arany közép utat találni, hogy mindenkinek jó legyen. Sose feküdjetek le dühösen. Menjetek el moziba, nevessetek sokat, úgy mint régen! Éreztesd a pároddal hogy szereted, tiszteled őt, és számít a véleménye.
Hát sok sikert kívánok! Remélem minden úgy alakul ahogy szeretnéd!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!