Van itt olyan, aki szintén nem érzi jól magát otthon, mert rossz a családi légkör?
Ha otthon vagyok,nem tudom magam lefoglalni,mindig baromságokon jár az eszem,pl nem is szexeltem,de beképzelem,hogy terhes vagyok.
Ha kimozdulok otthonról,tegnap barátnőmmel a Dunánál voltunk,egyből jó kedvem lett,elfelejtettem minden gondot,haza se akartam jönni,szerdán,csütörtökön egy ismerős néninél voltam,vele nagyon jól el tudok beszélgetni órákig,családból csak anyukámmal tudok normálisan beszélni,nevelőapámmal,bátyámmal közös témánk sincs.
Ja!
Anyámék szétmentek, apám maradt a rohadt nagy családi házban, aki eltartja a tesómat. Én férjhez mentem, és válás után anyagi okokból visszaköltöztem az emeletre, ami mondhatni teljesen el van szeparálva, mégis ott kötnek belém, ahol tudnak.
Az előszobában levetett cipőimet szétrugdossák, apám nője hallgatózik, amikor a tesómmal beszélgetek, majd nagy színpadiasan előkerül, hogy beleugasson a beszélgetésbe, apám azért csesztet, mert használom a mosógépet (holott fizetek neki a rezsibe, nem is keveset). Hiába mondtam nekik, hogy nem kérek belőlük, folyamatosan feljárkálnak, rámolják a cuccaimat, kértem szépen, csúnyán, suttogtam, üvöltöttem, semmi nem számít ezeknek...
én néha elvagyok a családdal de most nyáron nagyon bunkók voltak
mivel anya és apa is munka nélkül vannak és nem vagyunk jogosultak a segélyre
ezért anya fóliásnál dolgozik napi kb.10 órát
vagyis egésznap dolgozik ezért én nekem kell mindent megcsinálni és annyit nem mondanak hogy KÖSZÖNÖM
apa egésznap gépezik nem segit semmit
már azért is üvöltözi velem és lehord mindennek ha egy kanál véletlen ott maradt az asztalon stb..
és szerintem nem ez járna azok után hogy az egész nyaramat feladtam
egyszer se birtam elmenni fagyizni se egyedül se barátokkal
14 éves vagyok szeptember 2-án töltöm a 15-öt
hát apa a tipikus lusta fajta
Jelen.
Apám alkoholista, és bár nem agresszív, de borzalmasan idegesítő, gusztustalan és a kevéske pénzünk is elveri. Nekem már csak ő van. Így próbálok minél több időt párommal tölteni.
Nagyon rusnya, undorító kis lakásban élünk, én próbálom szinten tartani, de ő tojik bele mindenbe...
"Pl nem is szexelek,de beképzelem,hogy terhes vagyok"
Ez mi a franc??? Jézusom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!