Van még itt valaki, akit nem vettek fel sehová (suliba), és fogalma sincs mit fog csinálni, de otthon nem akar maradni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 19:56
1/13 anonim válasza:
Nem vagyok ebben a helyzetben, de úgy gondolom, valami tanfolyam lenne a megoldás, vagy dolgozhatsz is.
2/13 anonim válasza:
Teljes gőzzel készülj a jövő évi felvételire! (nyelv-vizsga, esetleg újra érettségizzél), ez is egy hasznos elfoglaltság lehet, ha szeretnél tovább tanulni, közben valami munkát is végezhetsz, hogy egy kis zsebpénz is legyen!:)
4/13 anonim válasza:
Szia!
Én ebben a helyzetben vagyok :( Lehet elmegyek egy évre dolgozni mellette készülök a nyelvvizsgára. 20/L
5/13 anonim válasza:
Menj ki egy évre au-pairnek valahová. Megtanulsz jól egy nyelvet (nyelvvizsga), tudsz tanulni esetleg emelt érettségire vagy hasonló, önállósodsz, lesz pénzed, szerintem minden szempontból ez a legjobb.
7/13 A kérdező kommentje:
De mit dolgozzak?? Nekem tanulnom kell, inkább kinyírom magam, minthogy egész életemre beleragadjak egy 'alklamnak indult' munkába, amit utálok.. Ha megcsináltam volna a nyelvvizsgát simán felvetek volna, de mellesleg mégios hogy gondoljátok a munkát??? Nincs meló sehol, még diákmunka is alig, ahhoz viszont diák kell...
2012. júl. 25. 21:05
8/13 anonim válasza:
Elmész DOKK-ba pultozni, vagy táncolni.
9/13 anonim válasza:
Hát mondjuk úgy, hogy beiratkozol egy egy éves okj képzést nyújtó szakközépbe. Mivel ott a tanulásba nem szakadsz bele lesz időd készülni a nyelvvizsgára és diákként még dolgozhatsz is. Anyukádék kaphatják a családi pótlékot 20 éves korodig, esetlegesen árvaellátás is megillet.
Más is járt már ilyen cipőben-ha itt elvérzel, akkor az élet sokkal nagyobb gondjaival szemben esélytelen leszel.
10/13 anonim válasza:
Nem történt semmi tragédia, nekem is vannak évfolyamtársaim, akik egy évvel később kezdték a fősülit, addig újból érettségiztek vagy nyelvvizsgáztak és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!