Van itt olyan a fórumon rajtam kívül, aki otthon a családjával tölti a Szilvesztert? Baj hogy nem vágyom sehova?
Voltam már Szilveszterkor bulizni, de nem tetszenek az ilyen bulik. Tele van részegekkel ilyenkor minden hely!
L/19
Nem baj. Legszívesebben én is itthon tölteném. A mai egy nagyon rossz nap lesz. Amúgy sem szeretem a szilvesztert. Hivatalos vagyok egy vacsorára aztán annyi. Utána hazajövök és valószínűleg holnap reggelig alszom. Van amikor az embernek nincs kedve a tömeghez. Én amúgy sem vagyok "bulzós"
21L
Én sem mentem, és ma sem fogok menni sehova. Voltam már 1-2 buliba, de a "Soha többet!" kategóriába tartozik nálam. Én egyszerűen ilyen vagyok. Barátaim így is szeretnek, és ez a fontos :) Mellesleg 2.-4.-én és 6. án vizsgázok, lesz bőven mit csinálnom ma :)
20/L
Én sem megyek. A helyi szórakozóhelyek (nincs sok) évközben is tele vannak részegekkel, akad hely, ahol drogoznak is. A zene szeritem nem jó, az emberek nyomorognak, a pasik rámásznak a csajokra, a csajok nyomulnak a pasikra..
Nem nekem való. És mellesleg semmi szilveszteri hangulatom nincs. Lehet, hogy furcsa, de én már a 2012-re koncentrálok.
16/L
Uppsz elment kicsit előbb. Szóval a válasz:
Nem tudom. Mi szilveszterkor mindig otthon vagyunk, összehívunk pár barátot, és bulizunk. Vidéken élünk, és 2 lakásos a házunk. Az egyikben a gyerekek alusznak, mikor elfáradnak, a másikban pörgünk mi felnőttek. Eszünk-iszunk, táncolunk, mulatunk. És így mindenki nyugodt. A gyerekek tudják, hogy szüleik csak pár lépésre vannak, bármikor elérhetőek, a felnőttek bármikor rá tudnak pislogni a csemetékre. Ezért van mindig nálunk a buli. Kényelmes megoldás mindenkinek. És mivel a másik lakás nem lakott, csak a gyerekeknek amolyan játszóház, meg bulihelyszín, ráérünk másnap , vagy akár harmadnap feltakaritani. Az udvaron lehet tüzijátékozni is, ha valaki épp itt akar. Szóval nem nagyon vonulunk ki bárhová is szilveszterkor. Most is így lesz. Kaját-piát üdítőt tüzijátékot mindenki hoz magával, összedobjuk. Még eddig senki sem maradt éhen, sem szomjan. Hely van, zene van, meleg van, mi kell még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!