A legjobb haverom nem jön sehová, félti magát, h mi lesz vele ott, és félti a szüleit, h mi lesz velük otthon. Lent részletezem. Hogy bizonyítsam be, h alaptalanok a félelmei?
Köszönöm, 18:09-as
Sajnos nem inthet be, mert akk az jön, h nélkülük ő nem is lenne senki, egy csöves lenne, ha nem tartanák el stb...ekkor a haverom igazat ad nekik...de miért?MIÉRT CSINÁL GYEREKET AZ EMBER, HA NEM AKARJA SZERETNI!?Soha nem hánytorgatok fel egy önzetlen jótettet...alapból nem meri kritizálni őket, elhiszi, h tényleg 100% ban jót akarnak neki....F@SZT!...bele van oltva, h meg kell a szülőnek köszönni a törődést.DE NEM íGY!megállás nélkül őket szolgálja, és nincs érte hála, szabadság....még csak nem is bíznak benne...ha meglátnák egy rosszabb társaságban, rögtön leb@sznák és elkönyvelnék, h drogozik, iszik stb...pedig soha nem adott rá okot!Most már tiszta ideg vagyok!SOK, AMI SOK!Ha egy életre megutálnak is emiatt, akkor is megmondom nekik a véleményem....Ha nem erőszakoskodok, nyomulok, keresgélek, a srácnak 20 éves korára nem lenne telefonja, mert a szülei szerint mire az...Nem vagyok az a jótét lélek, de a barátaimnál fontosabb nincs számomra...és látom, h semmit nem tudok csinálni, mert elhiszi azt a szarságot, h ennek így kelle lennie....SEGíTSETEK!!!ÉN MÁR MINDENT MEGTETTEM!!!!EZ íGY NEM ÉLET!!!Biztos, h nem adom fel, de már ötletem sincs....új embereknek mutatom be, hívom minden hova...de még csak ismerkedni sincs kedve...fél órát beszélgetett egy haverommal, és mikor megkérdeztem, h mi a véleménye, alig tudott kinyögni vmit...MERT BELE VAN OLTAVA, H MINDENT ELDÖNTENEK HELYETTE!Ő teszi a "családjáért" a legtöbbet, és nem hálálják meg, mert szerintük egy gyereknek ez a kötelessége!ÉS HOL A JOGA?!Jah..az nincs, mert ők tartják el!bocsánat!ÉS MI?!AKK MÁR A TULAJDONUK!?Légyszi találjatok ki vmi okosat....nagyon fontos ez nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!