Lányok! Ti mit szoktatok csinálni a barátnőtökkel? (mielőtt valaki félreértené, úgy értem, hogy mindketten lányok vagyunk, és Barátság). Nálunk ez normális? (bőv. Lent)
Ha én átmegyek hozzá, akkor első 5-10 percben beszélgetünk, aztán ő bekapcsolja a gépet, és elkezd facebook-ozni, rá ír 1000 emberre, én meg közbe nézem, hogy mit csinál, vagy ha megy közbe tévé, akkor azt. Próbálok látványosan unatkozni, de azt sem veszi észre. Ott van az asztalon egy könyv, amit én már kiolvastam, de azért elveszem és elkezdek bele olvasni néhány helyen, hogy legalább addig is csináljak valamit. Erre ő kiveszi a kezemből, és azt mondja, hogy azt most ő olvassa és nem szereti, ha más is azt a könyvet olvassa, amit ő. Aztán egész estig (inkább hajnalig) ott chetel aemberekkel. Amikor meg mondom, hogy na jó én megyek, akkor meg mondja,hogy ne! Várjak még! Aztán a következő 1 órát inkább nem is részletezném...
Ez így teljesen normális és csak én nem érzem annak, vagy egy kicsit bunkó?
Ti mit szoktataok csinálnil, ha ott van nálatok, vagy te náluk? Ő nem mehet egész nyáron sehova, ezért otthoni dolgokat mondjatok légyszi! (vagyis mondhattok mást is ;D)
ez tuti nem igaz baratnő...
mert pl ha én elmegyek a baratnőmhöz, egy egész délután eggyütt vagyunk, de nem győzünk eleget beszélgetni...és egymással lenni...
Már mondtam neki többször is, de...hát azt nem lehet leírni, ami utána történik. Borzasztóan erőszakos, és hiába mondom meg neki, ugyanolyan marad.
Itt olvashattok róla bővebben sztorikat :// : http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Csak legyél vele őszinte. Mondd meg neki hogy ez téged idegesít, utálod ha ezt csinálja, nagyon unatkozol mellette és ha ezen nem akar változtatni akkor vége a barátságotoknak.
Egyébként szerintem ő egész nap ezt csinálhatja, olyan függőségféle lehet. És azért ez nem csak az ő hibája. Ha izgalmasabbnak találja hogy más emberekkel chateljen miközben te ott vagy akkor veled is baj lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!