Lányok! Ti mit szoktatok csinálni a barátnőtökkel? (mielőtt valaki félreértené, úgy értem, hogy mindketten lányok vagyunk, és Barátság). Nálunk ez normális? (bőv. Lent)
Ha én átmegyek hozzá, akkor első 5-10 percben beszélgetünk, aztán ő bekapcsolja a gépet, és elkezd facebook-ozni, rá ír 1000 emberre, én meg közbe nézem, hogy mit csinál, vagy ha megy közbe tévé, akkor azt. Próbálok látványosan unatkozni, de azt sem veszi észre. Ott van az asztalon egy könyv, amit én már kiolvastam, de azért elveszem és elkezdek bele olvasni néhány helyen, hogy legalább addig is csináljak valamit. Erre ő kiveszi a kezemből, és azt mondja, hogy azt most ő olvassa és nem szereti, ha más is azt a könyvet olvassa, amit ő. Aztán egész estig (inkább hajnalig) ott chetel aemberekkel. Amikor meg mondom, hogy na jó én megyek, akkor meg mondja,hogy ne! Várjak még! Aztán a következő 1 órát inkább nem is részletezném...
Ez így teljesen normális és csak én nem érzem annak, vagy egy kicsit bunkó?
Ti mit szoktataok csinálnil, ha ott van nálatok, vagy te náluk? Ő nem mehet egész nyáron sehova, ezért otthoni dolgokat mondjatok légyszi! (vagyis mondhattok mást is ;D)
Ha ennyire nem érdekled őt,át se menj hozzá, ne hagyd magad ennyire...Az ilyen nem igazi barátnő.
A legjobb mégis az lenne, ha megmondanád neki, hogy figyelj, bocsi de elég szarul esik hogy amikor itt vagyok nálad, le se szarsz, a barátság nem ilyen. Ha kell továbbra is a barátságom, akkor kérlek kapcsold le a gépet ha nálad vagyok.
Legyél kemény, nem vagy a csicskása. De először te gondold végig, hogy ér-e annyit ez a 'barátság', hogy szenvedj miatta.
Egyzser már mondtam neki, erre ő azt mondta h "nem is. Mert, hogy szoktunk Römizni is, meg állatozni". Igen, tényleg, csakhogy az lemaradt, hogy Römizni ritkán szoktunk, csak este, csak pár menetet, és csak akkor ha apukája otthon van, mert "nélküle nem lehet, mert ketten unalmas". Állatozni meg nem mindig, és csak úgy hogy max. 5 percre elővesszük a tengerimalacokat.
meg ha skype-on beszélünk, akkor mindig ugyanazt mondja, valami ilyesmit: "Gyere át, aludhatnánk Timiék ágyán (nővére és a barátja nagy franciaágya), meg nézhetnénk a Szellemjárást, és gépezhetnénk éjjel is" Igen, ő ezt így képzeli el, csak még senkinek sem szólt rólas, és ha átmegyek, akkor ez történik: "Timi, aludhatunk a ti ágyatokon? van amikor ő nem engedi, de ha meg megengedi, akkor a másik bátyja és az unokatesója alszik ott, aztán azt akarja elintézni, hogy csak mi ketten aludjunk a másik szobában, ahol egyébként ő+anyukája+apukája szokott aludni. Megkéri anyukáját, hogy aludjon a másik szobában, ami általában nem jön össze, aztán apukáját, hogy aludjon a nagyijánál (aki egyébként a város másik felén van) és ezt mind este kéri meg, úgyhogy apukája nem megy át. Aztán oda ül a géphez, 11-kor meg általában feláll, hogy ilyenkor ki kell kapcsolni a gépet (cheten nem ezt mondta), aztán addig nem tom mit csinálunk, de, amikor kezdődne a Szellemjárás, én megkérdezem, hogy nézzük-e, errő mondja, hogy most nincs kedve, de mindig ezt mondja.
meg a múltkor ott voltam, és mondja hogy holnap áthívhatná egy csomó barátnőjét, és lehetne ilyen kerti-parti, és aludhatnánk sátorban, meg stb...és hogy kérdezzem meg anyumat (aki a szomszédban volt) én megkérdeztem, hogy ott aludhatok-e, (ő nem engedte, amióta elmondtam neki a barátnőmről egyet, s mást) aztán mondtam a barátnőmnek, ő meg csak akkor kezdte el felhívni anyukáját, hogy megengedi-e a kerti-partit. és nem engedte meg, ő meg már előre tervezgetett... Ja és egy másik barátnője már 1 hónapja utazik hozzájuk...(ő eltervezte, hogy ekkor, meg ekkor 2 hétig ott fog aludni egy barátnője, aki a város másik felén lakik, de azóta sem ért oda...)
És még estig tudnám sorolni a többi ilyen esetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!