Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a volt barátnőtökkel nektek milyen a kapcsolatotok? Egyáltalán mi a normális egy szakítás után?
Tudom pasiktól várod főképp a választ, de gondoltam lehet hasznos amit írok... én is 23éves vagyok, 2 pasim volt eddig, az egyik 5éves kapcsolat volt a másik kerek fél éves... Mindkét exemmel jó a kapcsolatom, de nem beszélünk sokat. Még azt mondom hogy az 5éves kapcsolatos exemmel sűrűbben :D de az is valamikor havonta 2hetente megkérdi mi újság velem, és persze az se maradhat el kérdésnek h van e pasi a láthatáron:D Ezt a fél éves kapcsolatomból lévő exem is megkérdi, bár vele nem nagyon beszélek az éteren keresztül, ő nem keres. Viszont mivel egy a baráti társaságunk előfordul hogy találkozok vele és jót beszélgetünk, nem zavarja a jelenlétem, és engem se az övé. Ebből kifolyólag nekem furcsa, hogy ennyit keres téged bár nálam is mindkettő rákérdez mindig van-e pasi a láthatáronxD
Persze elképzelhető hogy szeret téged, és tényleg azért szakítottatok mert nagyon elfoglalt. Ez volt az indoka... Attól még szerethet, és ezért érdeklődik... én ezt szűröm le... Engem zavarna ha az exem mindig keresne:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!