Normális ez? 14F

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok.Nem érdekel a foci,nem szeretek bulizni,az osztálybuliba sem mentem el.Nem érdekelnek a mai zenék,azt sem tudom mit énekel SP,Rihanna stb...Sok dolgot nem tartok viccesnek,amit a korosztályom viccesnek tart.Nem szoktam Facebookozni,nem érdekel a divat.(Nem szoktam szotyizni sem.:))

Engem inkább a rajzfilmek,a macskák,az UFO észlelések,az űrkutatás,a politika érdekel.Szóval inkább a gyerekes és a felnőttes dolgok érdekelnek,nem az ami a saját korosztályomat.Van ezzel baj?

2012. júl. 15. 16:03
 1/10 anonim ***** válasza:
figyelj mindenkinek lehet más az érdeklődése! nem klónok vagyunk! nincs is értelme ezt firtatni! ne hogy ezen agyalj! te ezt szereted, kész. az egy dolog, hogy vannak dolgok, amik több ember tetszését elnyerik. ezért vagy azért, tök mind1... érdekel ami érdekel, és kész. na csáó.
2012. júl. 15. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Hasonló a helyzet velem is! Én egyáltalán nem találom fel magam a saját környezetemben...

Alapból és 20 évesekkel bandázok... Nem érdekel engem sem a Facebook, az autók, a foci, inkább a politika, a történelem (Vh-k), a fegyverek, de leginkább a magyarság foglalkoztat.

Többször is megszóltak érte, hogy 14 évesen már kopasz vagyok, és bakancsban járok :) Hát ez van, vannak ilyen elbaszott emberek, mint én! :D Merthogy velem egy idős skinheaddel sztem még senki nem találkozott...

Szal mindenki más :D

2012. júl. 15. 17:40
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
És a maszturbálás sem érdekel csillagom?
2012. júl. 15. 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó,még csak 14 éves vagyok.Köszi a válaszokat,írhattok még.
2012. júl. 15. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Vagy zseni vagy, vagy bolond.
2012. júl. 16. 03:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Kb én is ilyen vagyok, a bulikat tényleg ki nem állhatom. A mai zenékből esetleg csak Michel Telót szeretem de semmi mást, inkább csak Kool and the gang, meg jópár rock együttes. Amugy ezeket ahogy leirtad, eltudom képzelni, hogy bizots jo tanuló vagy, meg értesz a gépekhez, csendes vagy meg ilyenek. Csakmert ez a néhány dolog, hogy mit szeretsz s mit nem, nagyjából elárulja rólad hog milyen vagy :) És ez nem probléma, ilyen emberek is kellenek a világban, akik talán alkothatnak valami jót is és nem csak buliznak meg töltik az időt egész életükben. Remélem hogy segíthettem :)
2012. júl. 16. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég sok dologban magamra találtam. Azt kivéve, hogy engem nem érdekel a politika. Helyette inkább a fegyverek, szellemek. Ha ezt szereted, akkor más miatt ne felejtsd el, ha nekik nem tetszik, ne mondogasd. Engem nagyon nem fognak meg a mai zenék. Engem a hip hop érdekel, meg az olyan pop, ami értelmes és tetszik. Facebookon hetente egyszer, ha felnézek. Szeretem a vicceket. És szeretek önrajzot írni (XD).
2012. júl. 16. 16:04
 8/10 anonim válasza:

Még csak 14 vagy? Na és, az én osztálytársaim 12 évesen kezdték a maszturbálást.:D

Egyébként meg, mindenkinek lehet saját személyisége, mindenki azt szereti, amit ő akar. Szerintem inkább az nem normális, hogy mostanában a fiúk 60%-a ugyanúgy néz ki és ugyanúgy viselkedik...

2012. júl. 18. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sem illek a képbe :De.

Az osztályokban én vagyok az akit azt hiszem "magányos művész" névvel lehetne illetni. Nem mert jól csinálok valamit, hanem mert ez érdekel. Rockot hallgatok, az One Dirizékéről azt sem tudom mi/ki az. Érdekelnek a történelmi dolgok, főleg a különleges fegyverek. Olvasok - ez állítólag a legnagyobb hibám. Szerintem tök normál az amit leírtál, de én nem vagyok az :) Ha gondolod rajzolok neked egy macskát xd 14/L

2012. júl. 19. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam általánosba, csak én Írtam is, és kiközösítettek... Ezzel semmi baj! Középsuli új reményeket kínál!

És am. a masztirol szólva: nem hülyeség elkezdeni... segíti a szellemi erőlétet, az éberséget, és egy új dimenziót nyit meg! én nem zárkóznék el tőle! :)

2012. júl. 20. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!