Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Ti mit szoktatok...

Lányok! Ti mit szoktatok csinálni a barátnőtökkel? (mielőtt valaki félreértené, úgy értem, hogy mindketten lányok vagyunk, és Barátság). Nálunk ez normális? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ha én átmegyek hozzá, akkor első 5-10 percben beszélgetünk, aztán ő bekapcsolja a gépet, és elkezd facebook-ozni, rá ír 1000 emberre, én meg közbe nézem, hogy mit csinál, vagy ha megy közbe tévé, akkor azt. Próbálok látványosan unatkozni, de azt sem veszi észre. Ott van az asztalon egy könyv, amit én már kiolvastam, de azért elveszem és elkezdek bele olvasni néhány helyen, hogy legalább addig is csináljak valamit. Erre ő kiveszi a kezemből, és azt mondja, hogy azt most ő olvassa és nem szereti, ha más is azt a könyvet olvassa, amit ő. Aztán egész estig (inkább hajnalig) ott chetel aemberekkel. Amikor meg mondom, hogy na jó én megyek, akkor meg mondja,hogy ne! Várjak még! Aztán a következő 1 órát inkább nem is részletezném...

Ez így teljesen normális és csak én nem érzem annak, vagy egy kicsit bunkó?

Ti mit szoktataok csinálnil, ha ott van nálatok, vagy te náluk? Ő nem mehet egész nyáron sehova, ezért otthoni dolgokat mondjatok légyszi! (vagyis mondhattok mást is ;D)

2012. júl. 15. 17:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
mintha magamat hallanám :S nekem is volt ilyen barátnőm. Én leráztam kiscsajt, nehéz volt, mert ő még 100szor akaratosabb a te barátnődnél. De jó döntés volt, vannak új barátaim.
2012. júl. 15. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak az én barátnőm lennél,én megbecsülnélek:(
2012. júl. 15. 19:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2012. júl. 15. 20:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
16 ha tőlem kérdezed
2012. júl. 15. 20:03
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tök egyszerű. Áthívod magadhoz és megcsinálod vele is azt, amit ő veled. Ha kiakad, akkor szépen elmondod, neki, hogy Picikém te ugyan ezt csinálod, nem tetszik valami lehet haza menni, de többet ti nem beszéltek.

Hozzá teszem ez lenne a legjobb döntés számodra is.

2012. júl. 16. 10:11
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni vele :/
2012. júl. 16. 11:38
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Megint a 2. vagyok. Ne legyél ennyire jó szívű, mert a "barátnőd" ezzel alaposan vissza is él! Tényleg azt kéne csinálnod, hogy őt hívd át magadhoz, és Te is mással foglalkozz, ne vele!
2012. júl. 16. 11:54
 18/22 A kérdező kommentje:
Jó lenne, de mint már mondtam, nem mehet sehová egész nyáron. :/ De most jut eszembe, egyszer, amikor át jött hozzánk, elkérte a laptopomat azzal, hogy megnéz vmit. Mondtam ó, tessék. Odaadtam neki, tényleg megnézett valamit a Vezérlőpultban, aztán ott nálunk is nekiállt facebookozni. :/ Aztán ha hozzászóltam, egyszerűen nem válaszolt, anyum vetett véget ennek, amikor mondta hogy menjünk ebédelni :/
2012. júl. 16. 15:36
 19/22 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem normális, bocsi, de a barátnőd sem. Mikor ottvagyok barátnőmnél, mi is szoktunk netezgetni, de nem másokkal csetelünk, hanem képeket nézegetünk, meg zenéket nézünk, de nem végig.
2012. júl. 22. 13:43
 20/22 A kérdező kommentje:
Ja, meg amikor otthon voltam, ő egy másik barátnőjénél, és mindketten facebooko-oztunk, ő rámírt, és mondta h ott van Z-éknél (nevezzük így a másik lányt), megnéztem a cheten, de Z nem volt fent, tehát gondolom tőle is elkéri a laptopját, ha náluk van...
2012. júl. 22. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!