Hogy álltok otthon a humorral, vicelődéssel, évődéssel?
Figyelt kérdés
Szoktatok-e otthon a férjetekkel bolondozni?2012. júl. 25. 11:54
2/10 anonim válasza:
Minden nap, nagyon sokat :))) Saját poénjaink vannak, amit elég felidézni, a könnyeink is folynak a nevetéstől :))) Szerintem ez a legjobb része a kapcsolatunknak :) Barátok is vagyunk, nem csak szerelmesek :)
3/10 anonim válasza:
Anya nem mindig van benne a viccelődésben, de én meg apa nagyon sokat viccelődünk. Most voltunk nyaralni, apával egész idő alatt viccelődtünk.
4/10 anonim válasza:
Igen, szoktunk. :)
A humor nagy összetartó erő a családban, párkapcsolatban.
5/10 anonim válasza:
igen. és nekünk is vannak belső poénjaink, ahogy egy korábbi válaszoló is mondta már. van egy imádott kutyusunk, néha őt is stuffoljuk :-)
7/10 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk fiatalok, de egyetlen nap sem telik el úgy, hogy meg ne nevettetnénk egymást. Pedig a férjem kicsit szótlan, magának való, ezért inkább én provokálom. Aztán benne van rendesen. Nagyon élvezzük. Néha a legsz@rabb helyzetben kerül elő a móka. Így mégis minden könnyebb.
2012. júl. 25. 12:16
8/10 anonim válasza:
Nálunk nem szokás viccelődni. Sajnos nekem sincs valami jó humorérzékem, az esetek többségében nem értem a viccet. Nem szoktunk poénkodni egymással.
9/10 anonim válasza:
hát persze, olyan hülye poénjaink vannak, hogy dőlünk a röhögéstől :)
jár hozzánk egy szarka kajálni, ki van téve neki az száraz kenyér. nagyon édes, az ablakból nézünk ki az erkélyre, h hogy eszik :)
valamint mostanában szeretnék venni egy autót, egy Ford Ka-t.
sejthetitek, h ebből mekkora poénok sültek ki :)
a másik: meg akart csókolni, de evett valami borzasztó kaját, amitől büdi lett a szája. mondta, h tartsam vissza a lélegzetem. eleinte nevettem, mert tudtam, h csőbe akar húzni. aztán ráálltam. visszafojtottam a lélegzetem, erre kaptam tőle egy hatalmas csókot :)
de mindig meg tud nevettetni, imádom a humorát. nálam ez alapfeltétel egy párkapcsolatban. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Ejha! Ford K-m van! Metálkék, nagyon cuki. Bár tavasszal lehet, hogy eladom és egy kicsit ifjabbat veszek.
2012. júl. 25. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!