25-én töltöm a tízen nyolcat. Ki fognak dobni otthonról. Ez biztos! Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kezdek aggódni! 18/F2012. júl. 20. 16:28
1/24 anonim válasza:
Jó, megkérdezem én.
Miért dobnak ki?
2/24 A kérdező kommentje:
Mert alkoholista f*szfejek, és a kártyámat így is elvették amire a fizetésem ment. Én meg szóvá tettem...
2012. júl. 20. 16:33
3/24 anonim válasza:
Egy napon születtünk:) én is így kezdtem,külföldre mentem,javaslom ezt neked is...
4/24 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem állok úgy anyagilag...
2012. júl. 20. 16:36
5/24 anonim válasza:
miert hagyod magad?en mar reg leleptem volna.csinaltass uj kartyat es lepj le.ha ilyen rosz a helyzet,biztos jobb lesz ugy.
6/24 A kérdező kommentje:
Jobb. De, hol az utcán?
2012. júl. 20. 16:41
7/24 anonim válasza:
Nem tudnál elmenni valamelyik barátodhoz vagy rokonodhoz ideiglenesen, ameddig pénzt gyûjtesz?
Vagy keresel valakit aki egyedül lakik albérletben és fizetnétek együtt?
Vagy elmehetnél nyárimunkára és ott kézhez adnák a pénzt, te meg gyûjtenél?
Nagyon sajnállak.. )):
8/24 anonim válasza:
nincsenek közeli rokonaid, esetleg jó barátaid akik befogadnának?
9/24 anonim válasza:
Pár kérdés:
Beszélsz mondjuk németül valamennyit?
Esetleg angolul?
Kimész Ausztriába, és az első akármilyen munkát,amit meglátsz, elvállalod, kapsz pénzt, és abból tudsz továbblépni...
10/24 anonim válasza:
Ha nevelni nem tudod őket, akkor neked kell lelépni.
Persze ahhoz munka, albérlet kell. Ha meg ez nincs, akkor el kell tűrni, okosan alkalmazkodni a fedélért, ételért, s megtervezni a menekülés idejét, módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!