Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-én töltöm a tízen nyolcat....

25-én töltöm a tízen nyolcat. Ki fognak dobni otthonról. Ez biztos! Mit tudnék tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Kezdek aggódni! 18/F

2012. júl. 20. 16:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A 14-es válaszoló úgy értette, hogy ha szállodába mész dolgozni,akkor nem kell fizetni. Igaza van. Az egyik ismerősöm kb. 1 hónapja ment ki Ausztriába egy közvetítő cégen keresztül dolgozni. Egy szállodában takarítónő. Biztosítanak neki szállást, kaját. Kb. 1100 Euro havonta. Ennyi. Úgyhogy mielőtt másokat kiröhögsz, inkább kérdezz.
2012. júl. 23. 22:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Szóval kb. 1100 Euro havonta a fizuja. Még mielőtt elkezdenél értetlenkedni.
2012. júl. 23. 22:15
 23/24 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm volt itt kint, jól keresett, bizonságos körülmények között, és szállást is kapott:

[link]

2012. júl. 24. 11:56
 24/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok. A kiutazást magának kellett fizetnie, fapados + vonat + az utazás közbeni szállás hostelben + az első havi fizetésedig is enned kell vmiből.
2012. júl. 24. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!