Már 17 elmúltam és a szüleim még mindig azzal vannak el hogy legyek otthon 10 kor. Ez engem mint kamasz fiut zavar mert nem maradhatok haverokkal meg ilyensmi. Mér mindent probáltam. Szépen viselkedtem meg minden de ugyse ment mit tegyek?
Mik a további terveid: érettségi, továbbtanulás, szakma?
Nyilván van ilyesmi, és akkor 1 év múlva talán már csak kéthetente mégy haza hétvégére. Mondd el a szüleidnek, hogy ha ilyen közel van az az idő, amikor napokig nem is látnak majd, akkor jó lenne úgy próbaképpen egy kicsit több szabadságot adniuk, hogy ne tőlük távol kelljen az első férfias éjszakádat átélni, még ha kockázatosnak is tartják. ( 19 és 20 éves fiaim más városban kollégisták, nem a levegőbe beszélek. )
ne legyél már nyuszi :D én úgy léptem meg itthonról,hogy anyámék ajtaja előtt van a bejárati ajtó :D
16 éves lány létemre, pedig elengednek mindenhova ameddig akarom, de ki akartam próbálni,hogy milyen lelépni :D
nagy baj lesz belőle, mi nem engednek el 10 ig se? ha csak 10ig mehetnék el se indulnék már, addigra kész sem leszek :D
"mer minek akarsz kint maradni olyan sokáig?? te is elzűlött akarsz lenni?"
szoktam INNI a BARÁTOKKAL, még sem vagyok elzűlött.
nálunk nincs ilyen időkorlátozás. ha elmegyek bulizni, akk mondom, h majd jövök. válaszként "vigyázz magadra". tudják h éjszaka nem szeretek kóborolni, ezért általában másnap keveredek elő egy egy buli után. ha esetleg később akk írok h megvagyok stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!