Már 17 elmúltam és a szüleim még mindig azzal vannak el hogy legyek otthon 10 kor. Ez engem mint kamasz fiut zavar mert nem maradhatok haverokkal meg ilyensmi. Mér mindent probáltam. Szépen viselkedtem meg minden de ugyse ment mit tegyek?
"Minek akarsz 10 után kint lenni?"
Rájuk ne hallgass, nem tudnak élni, vagy csak nincs elég haverjuk, vagy pedig ha szülők és 12évtől fiatalabb gyerekeik vannak megértem.:D
Egyébként ez már gáz, lehet a szüleid úgy gondolják hogy még mindig az ő kicsi fiuk vagy... Egyszer menny el és ne gyere haza amikorra mondják, hanem hajnali 2fele, és ha ezt eljátszod párszor, majd megszokják. 18éves leszel ember, nehogy már ne mehess el bulizni egy jót. ILYEN NINCS. Engemis 2éve csak 10ig engedtek akkor else mentem. Már szerencsére tovább engednek ha mondom hogy akarok
menni, de abba az is hozzátartozik, hogy nem sűrűn szoktam elmenni.:D 16/f
Előző:
Vagy közöld velük mikor elmész hogy majd jövök 2felé, nyugodtan legyetek, tudok magamra vigyázni nem fogok inni... és gyorsan elmész, éjfélkor írsz nekik egy sms-t hogy minden oké és bulizol tovább. Inni meg annyit csak hogy józanogyj ki mire hazaérsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!