Van itt olyan, aki szintén nem érzi jól magát otthon, mert rossz a családi légkör?
Figyelt kérdés
Ha otthon vagyok,nem tudom magam lefoglalni,mindig baromságokon jár az eszem,pl nem is szexeltem,de beképzelem,hogy terhes vagyok.
Ha kimozdulok otthonról,tegnap barátnőmmel a Dunánál voltunk,egyből jó kedvem lett,elfelejtettem minden gondot,haza se akartam jönni,szerdán,csütörtökön egy ismerős néninél voltam,vele nagyon jól el tudok beszélgetni órákig,családból csak anyukámmal tudok normálisan beszélni,nevelőapámmal,bátyámmal közös témánk sincs.
2012. aug. 5. 11:09
11/11 anonim válasza:
Én. Otthon anya és apa mindig veszekszik, néha apa meg is üti anyát...Aztán persze mindig az megy hogy na béküljünk ki, többet nem lesz ilyen, de mindig van...És ha apa bántja anyát, anya bánt engem...Már szinte mindig keresem az alkalmat hogy ne lehessek otthon, pl.: nagyiékhoz megyek, és legszívesebben ott is maradnék jó sokáig...Nekem egy kész szenvedés a nyári szünet, tavaszi szünet, stb...És néha egyszerűen csak nem tudok mit csinálni mert 12 éves vagyok...De hát sajnos az ember nem tudja megválasztani a rokonait...Most is veszekedtek, de legalább most örülhetek, mert most békültek ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!