17 éves vagyok, és úgy érzem tönkrement az életem. Mit tudnék tenni a jövőben?
17 éves lány vagyok, barátaim vannak, de messze költöztek tőlem az elmúlt évben, szóval csak interneten tarjuk a kapcsolatot. Az osztályom tipikus partyarcokból áll, én nem vagyok ilyen, szóval nem szeretnek.
A szüleim egy évvel ezelőtt elváltak, azóta anyával élek, apa nem akarja velem tartani a kapcsolatot mert minek (a válás előtt nagyon jó volt a kapcsolatunk), a bátyám az otthoni stressz miatt elköltözött a barátnőjéhez. Anya lelki állapota pedig még mindig nem jó, néha úgy kell kicsavarnom a kezéből a nyugtató+alkohol párost.
Már vagy 1,5 éve szerelmes vagyok egy fiúba, kezdetben nem volt köztünk semmi, utána pedig összejöttünk. Akkoriban boldognak éreztem magam, gondoltam ő igenis tud kárpótolni minden másért. Fél évig együtt voltunk, majd szakított mert már nem szeretett. Később elmondták, hogy igazából csak a szüzességét akarta velem elveszíteni. Sikerült is. Azóta eltelt 5 hónap, még mindig nagyon szeretem és hiányzik, és úgy érzem senkit nem fogok már még egyszer ennyire szeretni mint őt.
Tehetségtelen vagyok, tanulni tanulok ugyan (nehezen tudok) de semmihez nincsen különösebb adottságom, fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel.
Én nem tudom, mit tegyek. Már többet sírok mint alszok. Tudom nem megyek vele semmire, de felkelek, és az első gondolatom az hogy igazából nincs is miért. Szeretnék segíteni a családomon, anyát helyrerázni, apával jóban lenni. El akarom felejteni a szerelmem. De annyira esélytelennek érzek mindent, nem tudom mit tudnék tenni magamért és másokért..
Az életünk nagyban hasonlít annyi a kivétel, hogy nem vagyok tehetségtelen meg nem használtak ki,na meg sírni nem szokásom.Én is szeretnék apámmal jóban lenni, de
magamat többre tartom annál,hogy állandóan hívogassam telefonon,hogy találkozzunk már erre évi 3-szor átjön panaszkodik a pénz miatt azt annyi.Pedig nagyon gazdag.
Szerintem egy kapcsolat 2 emberem alapul ha ő nem akarja ne küzdj .
Azt hiszem neked hobbit kellene találni.Kezdj el csinálni valamit pl:-rajzol,fessél,járj futni, minden sportot próbálj ki nekem pl: az volt a célom, hogy minden sportban jó legyek (aztán nem lett belőle semmi)
De én az érdeklődésem a kung fu-ban és különböző harcművészetekben valamint küzdősportokban találtam meg.
Azt ajánlom ami elsőre eszedbe jut és nem őrültség vágj bele.Nekem is már számtalan hobbim volt.Ezeket te is kipróbálhatnád. Pl: állattartás, röplabda, birkózás, egy időben mindig rajzoltam még az órákon is akkor az volt a hobbim,aztán elkezdtem birkózni és több harcművészetet is kipróbáltam mára ez a hobbim meg a testem edzése .Ha elmész sportolni ott találhatsz új barátokat.De az első az hogy szedd össze magad!Azt a csávót meg szívesen megütném,
hogy lehet ekkora f@szkalap valaki ?
5/6-os azt nagyon tudja mi olyan nincs hát ,de van tényleg vannak olyan emberek akik szarnak a gyerekükre én hiszek a kérdezőnek mert az én apám is egy köcsög.
Ez van én továbblépnek ami nem megy azt nem erőltetem mint írtam egy kapcsolat két emberen alapszik.
Az a lényeg találj az életednek értelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!