Tönkrement a kapcsolatunk, mit tegyek?
Jövő héten leszünk 3 éve együtt, minden ok nélkül számomra megromlott minden, nem kívánom a közelségét , a csókjait, úgy érzem már nem szeretem őt...
Fáj, szorít a mellkasom ettől az érzéstől, de ennek ellenére én csak vele tudom elképzelni a jövőmet, és nem értem hogy miért van ez így!
Mit tegyek?
Nagyon szeretném hogy jövőhéten az évfordulónk jó hangulatban, romantikusan, boldogan teljen....
Akármit is írunk,utána majd jön a sajnálkozás,ha szakítasz vele,hogy de HIÁNYZIK blabla....
Ha majd eldöntesz valamit,akkor utána ne akarj viszakozni.
Szerintem gondolkozz el pár napig.Próbáld meg meglátni benne azt,amibe anno beleszerettél.Gondolj rá sokat,és arra,hogy mi szól ellene,mellette.
A jövőről:ha nem kötött szerződést,hogy hajléktalanná válsz és rokkanttá,akkor azt hiszem semmiben sem befolyásolja a döntésed a jövődet.Bárki mással is lehet bármilyen szép és jó jövőd,majd megtalálod úgyis aki hozzád illik.
Ez az első rendes, komoly kapcsolatom 20 éves leszek februárba.
Ő ugyanúgy imád engem és nagyon kedves rendes figyelmes ember!
Nem értem hogy miért érzem ezt!
Döntsd már el mit akarsz! Ha csak vele tudod elképzelni a jövődet, akkor nem írhatod, hogy nem kívánod őt.
A kettő közül valamelyik nem igaz.
Vagy úgy képzeled el kettőtök jövőjét, hogy ezentúl nem lesz közelség meg csók.
Elég fura vagy, beláthatod...
Szerintem túl jó dolgod van, az a baj. Dolgozz vagy tanulj többet, akkor majd nem agyalsz ilyen baromságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!