Férfiak! Hogy bírjátok a nők hülyeségeit?
Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)
Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.
,,Általános probléma, hogy azok azok a nők, akik gyereket szülnek, lenézik azokat a nőket, akiknek még nincs gyerekük. És miért? Mert irigyek, féltékenyek!"
Pontosan! Irigyek az alakjukra, az idejükre, hogy szabadabbak, nem kell otthon egy gyereket és egy férjet is eltartani...Ezért titulálják magukat felsőbb rendűnek.
Annyira tipikusan mutatják a válaszok a jellemet. Ha megfigyelitek majdnem minden kérdésnél ez van, összeverődnek, aztán borul itt minden.
Csak az oldalt kell figyelni, ha férfi a szenvedő alany a kérdésben, akkor is a nőnek van igaza, ha a nő, akkor pedig annál a férfinél nagyobb mocsok nincs. A többség képtelen tárgyilagos választ adni, amibe nem vonja bele a saját érzéseit.
A való életben pedig ha szétnézel is ilyenek, de ott a fiatalok annyira nem. Minket számtalanszor próbáltak kóstolgatni idősebb nők, hogy "bezzeg mi már szültünk, milyen sok mindenen túl vagyunk, mi vagyunk az igazi nők, kiteljesedtünk, még 35 évesen is olyan szép vagyok". Az utolsónál elkapott a röhögőgörcs, irigység, féltékenység, utálkozás.
Ettől a képmutatásból is egy egészséges érzelmű ember hányingert kap.
"Csak az oldalt kell figyelni, ha férfi a szenvedő alany a kérdésben, akkor is a nőnek van igaza, ha a nő, akkor pedig annál a férfinél nagyobb mocsok nincs. A többség képtelen tárgyilagos választ adni, amibe nem vonja bele a saját érzéseit. "
Szerintem nem igy van. Mindkét oldalon vannak nagy mocskok, szóval ebbe kár is belemenni. Minden eset egyedi ezért nem lehet általánosítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!