Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy bírjátok a nők...

Férfiak! Hogy bírjátok a nők hülyeségeit?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)

Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.

2012. szept. 9. 15:05
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
93%
Jujj, hát remek, hogy te akkor ilyen menő vagy.
2012. szept. 9. 15:07
 2/50 anonim ***** válasza:
91%
Ugye milyen hülyék tudnak lenni? jaj én szültem, mekkora hős vagyok,(mint ha nem ez lenne a női nem lényege) engem most ki kell szolgálni, meg a többi. Ritka hülye p.icsák tudják elszívni az értelmes Nőktől a levegőt, ezek húzzák le sajnos a női társadalmat.
2012. szept. 9. 15:10
 3/50 anonim ***** válasza:
62%

Fantasztikus. Üdvözlünk a női társadalomban, fogadunk szeretettel.

De azt tudd, aki rosszat mond rólunk,(vagy bárkiről) önmagát minősíti.

2012. szept. 9. 15:15
 4/50 anonim ***** válasza:
57%
Akkor most én is magamat minősítem, mert osztom a kérdező véleményét. A legtöbben idegesítőek és elviselhetetlenek, az pedig csak hab a tortán, hogy számítóak és megbízhatatlanok. Én sem szívesen barátkozom velük, azonnal a hátad mögé próbálnak lépni. Tisztelet a kivételnek!
2012. szept. 9. 15:17
 5/50 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is rengeteg a hülye nő, és ezt nő létemre mondom. Ezek tények, tapasztalatok, kérem! Attól h nő létemre mondom, még nagyon is igaz, és azt jelenti, én (és sokan mások) kivételek.

És nem, egy nőnek nem kötelező szülni!

2012. szept. 9. 15:17
 6/50 A kérdező kommentje:
Számomra az nem szeretet, mikor valaki kibeszél nekem egy anyát, aztán másnap a kibeszélt anya beszéli ki a másik anyát, aztán meg előttem hívják át magukhoz egymást. Hát szerintem ez szánalmas... Meg mind a férjét kritizálja. Ez meg egyenesen undorító. Én, ha valakinek gyereket szülök, azt szeretem, és nem beszélem ki olyan sértő módon, mint Ők... de mindegy is, hiszen férfiakat kérdeztem, nem nőket. Persze, hogy ti magatokat véditek. Inkább legyetek méltóak a NŐ szóhoz. Ugyanis ahhoz nem elég annak születni...
2012. szept. 9. 15:19
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

De miért a férfiakhoz szólsz?!

Egyébként nagyon sok buta nő van ahogy férfi is...

2012. szept. 9. 15:20
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
...akkor, ha jól értem, te igazából férfi vagy??? ;)
2012. szept. 9. 15:21
 9/50 A kérdező kommentje:

:D ...mert ők a szenvedő alanyok. :D

Nem, én tényleg nő vagyok. Ezek szerint a Marsról. :)

2012. szept. 9. 15:22
 10/50 A kérdező kommentje:
10-es megnevettettél! Aranyos vagy! :D Biztosan anyuka. ;)
2012. szept. 9. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!