Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)
Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.
Amúgy nekem meg az osztálytársaim ilyenek: egymás előtt jópofiznak és nyalják egymás seggét, amikor meg külön vannak, kibeszélik egymást. Milyen barátok ezek? És még velem is barátkoznak meg hívnak ide-oda. Nem is bízom bennük, csak felszínes dolgokról beszélgetünk, hiszen hogyan is mernék nekik akármit elmondani? Tényleg szánalmas egy dolog ez...és még én teszek nekik szívességet, ha csendben maradok (nem adom tovább a pletykát és nem kavarok).
2012. szept. 9. 15:26
12/50 anonim válasza:
És tessék megérkezett egy pi.csa féle "nő" az utolsó hozzászóló személyében. Na rólatok beszélünk....
13/50 anonim válasza:
Javítok, a 15:23-masról beszéltem...
14/50 anonim válasza:
A nő nem csak akkor nő, ha gyereket szül :D
15/50 anonim válasza:
Oké, kezd előkerülni a humorod.. a Marsról..jó! :D
Hidd el, nem vagyunk nagyon rosszak. Aztán van köztünk ilyen is és olyan is, meg még olyanabb.
A férfiak pedig! Jaj Istenem, még mindig szeretem őket, pedig, ha egy-kettőből ítélnék!
2012. szept. 9. 15:28
16/50 anonim válasza:
Neked is megvannak a saját hülyeségeid, csak nem látod. Igen a nők már csak ilyenek, szerintem ettől izgik, hogy mindig nyüzsögnek. Viszont elég nagyképű vagy, hogy te vagy a tökéletes nő, a többiek pedig rosszindulatú pletykás sárkányok. Ez azért nem Így van.
2012. szept. 9. 15:28
17/50 anonim válasza:
Most az h valaki kibeszéli a másikat a háta mögött az még a legjobb családban is előfordul, melóhelyen bárhol. Ezen miért kell meglepődni? Vagy azt hitted ilyen nincs?
Ha nem tetszik a közösség ne járj oda.
Nyugodtan bandázhatsz most is férfiakkal, menj el golfklubba a kicsivel. Vagy egy autószerelőhöz.
2012. szept. 9. 15:29
18/50 A kérdező kommentje:
15-ös! Ezt osztom! Nem is arról van szó. Mindössze arról, hogy eddigi életem során és a szülés kapcsán kerültem be egy olyan környezetbe, ahol csak nők vannak.
2012. szept. 9. 15:29
19/50 anonim válasza:
Hát, amikor kifejtetted, hogy miért érzed a Nőket (azokat a csúnya másik nemhez tartozókat : ))) idegesitőnek, akkor rögtön bevillant nekem. Jaj, hát ez azt nehezményezi, hogy nem őt hivták meg a hülyék magukhoz beszélgetni! Hát ne is haragudj, de téged nem is fognak áthivni, ha magadat feljebbvalónak érzed a többieknél. Remek, hogy neked minden könnyen megy, frankó jankó vagy és tökéletes a párod. Örülj neki, hogy neked nincsenek gondjaid, te jól választottál!! Maradj magadnak és fényesitsd a tükröt, hogy még jobban csillogjon, ha belenézel. Szánalmas vagy.
2012. szept. 9. 15:30
20/50 anonim válasza:
mint az ilyen kérdések?
Szerintem férfiban és nőben is van ostoba, nem kell általánosítani. Csak az otthon lévő anyukák már nem tudják unalmukban miről beszéljenek, van a gyerek meg a család aztán ennyi. Kis, szűk körben mozognak, nincs sok téma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!