Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy bírjátok a nők...

Férfiak! Hogy bírjátok a nők hülyeségeit?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)

Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.

2012. szept. 9. 15:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mert a pasik nem beszélik ki egymást a hátuk mögött miközben jópofiznak egymás előtt. Hagyjuk már, sok pasi már pletykásabb, mint a nők, maximum kérdező veled mégse bratyiztak le annyira.
2012. szept. 9. 15:31
 22/50 anonim ***** válasza:
89%

nem kell aggódni, nem csak te vagy ilyen, pedig a kérdésedből kb az jött le számomra, hogy atya úristen, te vagy a föld nevű bolygó egyetlen normális nőszemélye

vicces..... én is ismerek idióta nőket, de azért szép számmal rendeseket is, én magamat is ilyennek vallom

úgyhogy fele-fele

2012. szept. 9. 15:32
 23/50 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tökéletes. Nem pl. nem főzök túl jól, és inkább a kocsit takarítom ki, minthogy ablakot mossak. Nehogy már az legyen a kérdésem vége, hogy magamat akarom isteníteni! Akkor inkább odamegyek a férjemhez! :)Na, jó ez csak vicc.
2012. szept. 9. 15:32
 24/50 anonim ***** válasza:
39%
A sok hülye p*csa egyből magára veszi haha.Hát őszintén nagyon nehezen a mai nők nagy része hülye mint a segg :D.Még a jó kedvet is elszívják az emberből :D.Barátnőm barátnői utálnak is engem az őszinte véleményeim miatt :DDD
2012. szept. 9. 15:34
 25/50 anonim válasza:

Minden embernek meg van a maga hülyesége.. nem kell ahhoz nőnek lenni :D

akármi lehet.. ugyanúgy pasiból is van számító p*cs, mint női számító p*csa. Sajnos ilyenek vannak, de nem kell rájuk figyelni... De!ami a legfontosabb, hogy bízni se. :)

Az ember csak magában bízhat.

2012. szept. 9. 15:35
 26/50 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen hozzáállással nagyot fogsz te még borulni anyukám, majd meglátod! : )
2012. szept. 9. 15:35
 27/50 A kérdező kommentje:

Szerintem, akinek nem inge, ne vegye magára. :) Én sem veszem azt magamra, mikor valaki valakit leszajház...

Ezek szerint sok olyan nő van, amit fent leírtam... Szomorú dolog ez...

2012. szept. 9. 15:38
 28/50 anonim ***** válasza:
61%
A férfiak is ugyanekkora tuskók tudnak lenni,mint a nők,nyugodj meg.Csak nekik más a hibájuk.Mindkét nemből vannak rendesek,meg nem rendesek is.Most a nők közül pont egy unatkozó bandát fogtál ki.De akiknek van életcéljuk,azok nem ilyenek.Inkább emberfüggő ez az egész,nem azon múlik,hogy mi a nemed.
2012. szept. 9. 15:39
 29/50 anonim ***** válasza:
82%

Kicsit azért olyan ez a kérdés, hogy rajtad kívü mindenki hülye...bezzeg aztán TE!

De ha ez is a véleményed amit fent leírtál, én akkor se ide jönnék ezzel. Unatkozol? Ha hülye hát hülye, nem vele kell éljél. Örülj hogy Te nem vagy ilyen. Ha meg nem tetszik a társaság ne járj oda.

2012. szept. 9. 15:41
 30/50 A kérdező kommentje:
Amúgy meg látszik a negatív kommentelők százalékán, hogy összességében bántó, sértő választ adnak. Mind kb. 50-60 % os.:) Ez is alátámasztja a véleményem. :)
2012. szept. 9. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!