Férfiak! Hogy bírjátok a nők hülyeségeit?
Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)
Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.
nem kell aggódni, nem csak te vagy ilyen, pedig a kérdésedből kb az jött le számomra, hogy atya úristen, te vagy a föld nevű bolygó egyetlen normális nőszemélye
vicces..... én is ismerek idióta nőket, de azért szép számmal rendeseket is, én magamat is ilyennek vallom
úgyhogy fele-fele
Minden embernek meg van a maga hülyesége.. nem kell ahhoz nőnek lenni :D
akármi lehet.. ugyanúgy pasiból is van számító p*cs, mint női számító p*csa. Sajnos ilyenek vannak, de nem kell rájuk figyelni... De!ami a legfontosabb, hogy bízni se. :)
Az ember csak magában bízhat.
Szerintem, akinek nem inge, ne vegye magára. :) Én sem veszem azt magamra, mikor valaki valakit leszajház...
Ezek szerint sok olyan nő van, amit fent leírtam... Szomorú dolog ez...
Kicsit azért olyan ez a kérdés, hogy rajtad kívü mindenki hülye...bezzeg aztán TE!
De ha ez is a véleményed amit fent leírtál, én akkor se ide jönnék ezzel. Unatkozol? Ha hülye hát hülye, nem vele kell éljél. Örülj hogy Te nem vagy ilyen. Ha meg nem tetszik a társaság ne járj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!