Én beleolvastam egy-két kérdésbe, és belefáradtam egy egész életre. Ti hogy bírjátok itt? Ez durvább mint az ezo vagy a szerelem-szex kategória.
Engem az bosszant mikor legjobb tudásom szerint próbálok tanácsot adni,és ha a kérdezőnek nem tetszik amit mondok,vagy nem érte vele egyet,akkor jól lepontoz.Ez erre a kategóriára jellemző a legjobban.
Am.mindenhol vannak kretén kérdések.
Hát én is néha elég nehezen bírom itt,de aztán elgondolkozok:ezek az emberek nekem tulajdonképpen idegenek.Ha valami nem tetszik nekik,akkor ez van,nem tudok mit tenni,nekem sem tetszenek az ő véleményeik.Sokszor elhüledezek néhány vallási kérdésen is,meg azért a kamaszoknál is van pár érdekes kérdés..a babás anyukák általában agyon aggódják magukat,a tinik között annyi depis van,hogy az már fáj..olyan gondjaik vannak,mint például ők nem mehettek el az x helyre ezer pasival 14-15 évesen a Balatonra.:') jajjaj,hova fejlődik a társadalom?Én nem vagyok bigott,én sem vagyok szent és én sem vagyok teljesen hitetlen..de azért vannak határok,amiket itt sokan jócskán átlépnek..nem csak a kérdezők,hanem a válaszolók is.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!