Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Férfiak! Hogy bírjátok a nők...

Férfiak! Hogy bírjátok a nők hülyeségeit?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, most szültem babát, és így bekerültem a női társadalomba. :) Már cseperedik a gyerkőc, így játszótérre, játszóházba járunk. Ott csak nőkkel vagyok körbevéve. Mostmár értem, miért mondta a férjem anno, hogy végre egy belevaló csaj. :)

Szörnyű, fárasztó, idegesítő társaság. Mondjuk én világ életemben hímneműekkel bandáztam gyerekkorom óta. A munkahelyemen is férfiakkal voltam körülvéve.

2012. szept. 9. 15:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem már te is elindultál a lejtőn : ))) Ahelyett, hogyértelmes dologgal kötnéd le magad, itt szitod a levegőt a kérdéseiddel. Vagy babáznál : ))) Én egy "idióta" nő vagyok, akit befogadtak mindenhol és annak ellenére, hogy látom ezt a kibeszélős jelenséget, nem utálom a társaimat, elfogadom ezt a tényt és ennyi. Nem is beszélnek ki talán annyira, és képzeld, mindehová áthivnak és hozzánk is sokan járnak. De te csak maradj magadnak és a kis férjecskédnek és utáld az egész világot!
2012. szept. 9. 15:44
 32/50 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nagyon szimpatikus a kérdező, én is ilyen vagyok amúgy 18 éves kiadásban :D Ne adj mások véleményére! Igen, kibeszélik egymást, hülyék! ne bízz bennük, hallgasd el a hülyeségeiket, de ne add tovább. Ennyi szívességet megtehetsz nekik ;)
 33/50 anonim ***** válasza:
7%
Erről beszéltem.. Nők, elkezdik egymást marni, oldalakon keresztül. Szánalmas. És csodálkoztok, ha páran ilyen véleménnyel vannak rólatok.
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig sem kerested nok tarsasagat, akkor probald meg most is elkerulni oket. Valoszinu hogy nincs kozos tematok es ok sem igenylik a tarsasagod? Menj a babaddal olyan helyre ahol jol erzed magad es a gyermeked sem marad vissza a fejlodesben ezek miatt a nok miatt
2012. szept. 9. 15:45
 35/50 anonim ***** válasza:
32%

,,De te csak maradj magadnak és a kis férjecskédnek és utáld az egész világot!"

Talán mert igaza van a kérdezőnek! Most minek rontaná el magát idiótán gondolkodó alsóbbrendű buta nőkkel? Még szép, inkább megél a családjával, minthogy gyerekes bulikat szervezzenek ráadásul olyanokkal, akiket nem is szeret! Az olyan felszínes dolog!

Az én szüleim sose rendeztek partykat, egyikőjük sem! És megvagyunk! Még többre is vittük, mint az átlag, mert mind2 szülőm inkább a munkájára figyelt, mintsem a bohém szórakozásra!

2012. szept. 9. 15:46
 36/50 anonim ***** válasza:
52%
Nekem van egy barátnőm, aki előszeretettel mond olyanokat, hogy ő nem mogorva csak nem jópofizik minden gyökérnek stb. Nálad is hasonlót érzek, nem fogadnak be téged igazán, nem tudsz csajos lenni, ezért inkább ők a rosszak.
2012. szept. 9. 15:46
 37/50 A kérdező kommentje:
OK! :) Most tényleg megyek, mert mennem kell. :) Tanulságos volt eme bő fél óra köztetek! :) Puszi!
2012. szept. 9. 15:48
 38/50 anonim ***** válasza:
49%
Általános probléma, hogy azok azok a nők, akik gyereket szülnek, lenézik azokat a nőket, akiknek még nincs gyerekük. És miért? Mert irigyek, féltékenyek!
2012. szept. 9. 15:48
 39/50 anonim ***** válasza:
7%

,,Nem fogadnak be téged igazán, nem tudsz csajos lenni, ezért inkább ők a rosszak."

Ez HÜLYESÉG! Egy nő nem attól csajos, hogy kibeszéli undorítóan az állítólag szeretett társait! Nem érzitek az ellentmondást? Vagy már a logikát is magyaráznom kell?

2012. szept. 9. 15:50
 40/50 anonim ***** válasza:
38%

39.

Ez, hogy jön ide. Egyébként meg miért lennék irigy. Nem nézem le a gyerekteleneket, de nem is vagyok féltékeny rájuk, mire is?

2012. szept. 9. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!