Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok? Hagynát...

Lányok, mit gondoltok? Hagynátok a párotoknak, hogy ide menjen rendszeresen?

Figyelt kérdés
[link]

2012. aug. 20. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Én nem engedném ide, az tuti.
2012. aug. 21. 10:57
 12/15 anonim válasza:
51%
biztos, hogy nem engedném meg neki, hogy elmejen(max ha én is mennék vele)
2012. aug. 21. 20:03
 13/15 anonim válasza:
82%
Én elengedném, de nagyon nagyot csökkenne a szememben. Nyilván egyik férfi sem vak, a villamos, a strandok, az utca tele van szép és csinos nőkkel, és ez jól van így. De hogy valaki elmenjen egy olyan helyre, ami tele van olyan lányokkal, akit a bájcsevely-képességük és a mellméretük alapján vettek fel, az szerintem szánalmas. De ha a pasimnak ez kellene, elmehetne, csak nem biztos, hogy ugyanolyan felnőtt férfiként tekintenék rá. Inkább olyan lenne a szememben, mint egy 13 éves kiskamasz, aki Playboy-t vesz.
2012. szept. 3. 21:50
 14/15 anonim válasza:
49%

Kedves Kérdező!

Ha a párod ilyen helyre jár..hát nem is tudom.Az egész ember nem ér egy forintot sem.Hogy miért?A kommentelők közül ki volt már Budapesten a Hootersben vagy ki nézett szét a facebook oldalon?Egyáltalán nem nagy durranás ott egy lány sem.A "nagy cs*cs*k" max push up melltartónak köszönhetőek.Sok "kisfiú" mert hiába 30 éves ha a gondolkodása csak egy 13 éves gyerekével ér fel azt hiszi,hogy most ők mekkora emberek ha bemennek és elmondhatják ,hogy milyen a szép lányokat láttak.Nem egyáltalán nem.Szépnek mondani őket nagyon is túlzás.Mivel pontosan tudom h kik dolgoznak ott.Smink nélkül fel sem ismerné őket senki.Ráadásul csoportársaim is dolgoznak ott akiket nem értek,hogy hogy vehettek fel,hisz csúnya arc,pici mell.Semmi gond... van smink meg push up...:D

szval...zavard el a pi***ba párodat és keress egy felnőttebbet.aki tudja értékelni a természetes szépséget.

2013. ápr. 30. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer elmehet, de vissza már nem jöhetne hozzám. Maradjon ott, menjen azokhoz a pincérlányokhoz haza.
2014. dec. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!