Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok a párotoknak nemet?
Figyelt kérdés
Ha meg akarja kérni a kezedet. nyilván lányokhoz szól a kérdés XD és volt már olyan, aki nemet mondott? korotokat is írjátok meg.2012. aug. 16. 23:33
1/15 anonim válasza:
ehez még tul fiatal vagyok dzsulio én álehándrot szeretem :D
2/15 anonim válasza:
így mondanák neki nemet várj jól figyelj, csak 3 betű: N. E. M.
3/15 A kérdező kommentje:
jajj... egy kis komolyságot :)
2012. aug. 16. 23:37
5/15 anonim válasza:
Dobtam volna hátast, ha nemet mond. Mondjuk én pedzegettem előtte a dolgot, és láttam rajta, hogy nem fogja elutasítani. 25F
6/15 anonim válasza:
Először is: miért érzed úgy,hogy nem-et kellene mondanod neki? Másodszor: Gondold át,hogy miért mondanál nem-et. Mert nem szereted vagy korainak tartod vagy egyszerűen nem vagy az a típus? Ezt Ő nem tudja? Beszéld meg vele komolyan! :)
7/15 A kérdező kommentje:
még nem tartunk ott, de írtózom a házasságtól és én ezt mondtam is neki. de néha megszokta kérdezni viccből, hogy leszek-e a felesége :S
2012. aug. 16. 23:45
8/15 anonim válasza:
Attól, hogy megkéri a kezd, nem azonnal lesz az esküvő. Miért félsz tőle? Nem harap. Ez a szeretet, szerelem egyik legerősebb kifejezési módja.
9/15 A kérdező kommentje:
nem az én világom. szüleim jó példák erre, úgyhogy kösz, nem.
2012. aug. 16. 23:51
10/15 anonim válasza:
Nem tudod mit hagysz ki. Én is, és a feleségem is hazásság ellenesek voltunk, aztán megismerkedtünk. Megkértem a kezét, és elkezdtünk spórolni az esküvőre. Még ma is vigyorgok, ha visszagondolok rá, akár mennyi stresszel is járt az előkészülete. Én szívesen megismételném újra. :)
Ha összeházasodtok, attól ugyan az a két személy maradtok, szinte nem változik semmi. Attól, hogy összeházasodsz valakivel, nem az automatikus kapcsolatromlás következik be. Mi jobban szeretjük egymást, mint előtte, pedig azt nehéz űberelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!