Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok a párotoknak nemet?

Figyelt kérdés
Ha meg akarja kérni a kezedet. nyilván lányokhoz szól a kérdés XD és volt már olyan, aki nemet mondott? korotokat is írjátok meg.
2012. aug. 16. 23:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ehez még tul fiatal vagyok dzsulio én álehándrot szeretem :D
2012. aug. 16. 23:37
 2/15 anonim ***** válasza:
így mondanák neki nemet várj jól figyelj, csak 3 betű: N. E. M.
 3/15 A kérdező kommentje:
jajj... egy kis komolyságot :)
 4/15 anonim ***** válasza:
Miért akarsz nemet mondani?
2012. aug. 16. 23:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Dobtam volna hátast, ha nemet mond. Mondjuk én pedzegettem előtte a dolgot, és láttam rajta, hogy nem fogja elutasítani. 25F
2012. aug. 16. 23:40
 6/15 anonim válasza:
Először is: miért érzed úgy,hogy nem-et kellene mondanod neki? Másodszor: Gondold át,hogy miért mondanál nem-et. Mert nem szereted vagy korainak tartod vagy egyszerűen nem vagy az a típus? Ezt Ő nem tudja? Beszéld meg vele komolyan! :)
2012. aug. 16. 23:40
 7/15 A kérdező kommentje:
még nem tartunk ott, de írtózom a házasságtól és én ezt mondtam is neki. de néha megszokta kérdezni viccből, hogy leszek-e a felesége :S
2012. aug. 16. 23:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megkéri a kezd, nem azonnal lesz az esküvő. Miért félsz tőle? Nem harap. Ez a szeretet, szerelem egyik legerősebb kifejezési módja.
2012. aug. 16. 23:46
 9/15 A kérdező kommentje:
nem az én világom. szüleim jó példák erre, úgyhogy kösz, nem.
2012. aug. 16. 23:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem tudod mit hagysz ki. Én is, és a feleségem is hazásság ellenesek voltunk, aztán megismerkedtünk. Megkértem a kezét, és elkezdtünk spórolni az esküvőre. Még ma is vigyorgok, ha visszagondolok rá, akár mennyi stresszel is járt az előkészülete. Én szívesen megismételném újra. :)

Ha összeházasodtok, attól ugyan az a két személy maradtok, szinte nem változik semmi. Attól, hogy összeházasodsz valakivel, nem az automatikus kapcsolatromlás következik be. Mi jobban szeretjük egymást, mint előtte, pedig azt nehéz űberelni.

2012. aug. 16. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!