Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti második évfordulótokra mit vennétek/adnátok párotoknak?
Figyelt kérdés
Bár ugyan Januárban lesz.. elég érdekes a dolog...
Egy szolid ünnepségre gondoltam, de valamit még vennék Számára!! Minek örülne egy férfi vajon? :)
Már sok mindent ajándékoztam neki, sok ötletem nincs.. :/
(Gyűrű, pólók, hangulatlámpa, övtáska (puma), parfüm, tús fürdő, makett autó (kedvenc), közös keretezett fotó rólunk, főztem is már neki..! ..
Még valami? XD
2012. aug. 15. 19:45
1/3 anonim válasza:
Még szerencse, hogy írtad, hogy puma, mert már azt hittem nájki. Huh.
Szerintem ajándékozz neki tusfürdőt hiszen a tús fürdőt már próbálta.
2/3 anonim válasza:
Szerintem írd le százszor, hogy TUSFÜRDŐ és mutasd meg neki.
Különben nem, én nem vennék neki semmit.
BTW ha már adtál gyűrűt a pasidnak, akkor régen el van ásva az egész. Milyen világ az, ahol a nő vesz a pasinak ajándékot?
3/3 anonim válasza:
Én tortát sütöttem neki,a kedvencét.Sztem fölösleges nagy felhajtás!Az a lényeg h aznap kettesbe legyetek.Még annyit csináltam h 2 napra felutaztam hozzá(220km-re),de ennek is nagyon örült mert nagyon nehezen oldottam meg.De mi előre meg is beszéltük h nem költünk túl sokat.Pl ő képeket hívatott elő és egy füzetbe leírta a történetünket.Plusz a kedvenc parfümömet kaptam tőle.A barátnőm pl a párjának ilyen szív alakú puzzlet vett.Az is nagyon aranyos sztem.És ők voltak rajta.Ezt is 1 fényképésznél megcsináltatod.Rem.tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!