Ti mivel készültetek (ajándék, utazás. ) párotoknak évfordulótokra?
Fotókönyv az elmúlt évek legjobb képeiből. A cewe.hu oldalon csináltattunk már többször, te állíthatod össze, kommenteket fűzhetsz minden képhez, szuper ajándék szerintem.
De egy saját sütésű torta vagy vacsi is, bár az kommerszebb, ráadásul sok nő (én is) egyébként is sokat süt-főz tehát nem különleges ajándék :)
Nem tudom mennyit szánsz rá, de lehet kb. 30 ezerért éjszakai városnéző repülést vagy hőlégballonos utat is adni.
Egy közös vacsi, közös élmény, színház, mozi, kocsmázás, emlékek, ilyesmi.
Egyszer fotalbumot is csináltam az addigi képeinkből.
A negyedik évfordulónkra és PPS-t csinált a legszebb eddigi pillanatainkkal. Nagyon szép lett. Ennél többre, ajándékra nem vágyom és ő sem. A közös dolgok kötnek össze:)
Most lesz hamarosan az 5. évfordulónk, ha minden jól megy akkor már együtt fogunk lakni. Szerintem vacsival készülök, valami különlegessel:) Utána meg.......:)
én valentinnapra a barátnömnek adtam egy macskát (a testvére nálam van) meg egy sima rozsacsokrot 150szálasat
névnapjára vettem neki egy vuitton táskát
ballagására kapott virágot meg parfümöt :)
18/F
sétarepülő (30ból megvan)
pesti vidámpark (5ezer/fő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!