Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hónap járás után mondtátok ki a párotoknak, hogy szeretlek?
én már az ismerkedésünk közben beleszerettem :$ de vártam amíg Ő mondja ki először...azaz kb. 3-4 hónapot...:)
N22
2 hónapig imádlakot mondtunk,aztán a párom mondta ki először összebújás után. :)
20N
Akkor mondtam ki a férjemnek,amikor már nem bírtam tovább magamban tartani...én az első pillanattól szeretem,és nem is múlt,azóta csak erősödött.
Egy hónap után mondtam,ő eleinte ritkán mondta,mert nehezen mutatja ki,de aztán ráérzett...szeretem,ha kimondja,akkor is,ha tudom,hogy szeret.:) Tudom,mert érzem,mégis szeretem hallani,olyan jó érzés.:)
Én kb egy hónap után, a párom azóta is csak annyit mond: "én is." Tudom, hogy nem szívesen beszél az érzéseiről, úgyhogy nem is erőltetem, mert érzem, hogy szeret.
Először ma reggel mondta magától, hogy "imádlak." Reggel ébresztett, hozott reggelit, felemeltem a fejem, mondtam, hogy ok, mindjárt összeszedem magam, aztán a második levegővételnél már horkoltam újra, és szerinte ez nagyon édes volt :)
24/N
mi 3hét után mondtuk egymásnak...mielőtt összejöttünk, elég sokáig ismerkedtünk, már gyakorlatilag akkor egymásba szerettünk..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!