Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok a párotoknak nemet?
Az én szüleim 26 éves házasok lesznek idén. Megéltek sok rosszat és sok jót. De a lényeg, hogy egy kapcsolat nem a házasság miatt megy tönkre, hanem azért, mert az emberek, folyton menekülnek és nem néznek szembe a tényekkel, a gondokkal. Hidd el én is féltem, hogy házasság meg ilyenek, úristen. Megismertem a párom, és megváltozott minden. Most májusban megkérte a kezem, és életem egyik legszebb pillanata volt. Nem tudhatod, hogy neked való-e a házasság, ha meg sem próbálod elhinni, hogy jó is lehet. Nem tudhatod, hogy a szüleidnek miért nem sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan neked is ilyen lesz. Ha valakivel élettársi viszonyban vagy, hamarabb mentek szét, mintha házasok lennétek.
Tehát azt tudom tanácsolni neked, hogy ne zárkózz el a házasságtól, próbálj nyitott lenni. És ha ennyire félsz, hogy megkéri a kezed, akkor beszélgessetek, hogy mi az ami miatt nem akarod, és tudd meg, hogy ő miért szeretné, hogy neki mit jelent a házasság. Talán meggondolod magad.
Én már nagyon várom, hogy befejezzem az egyetemet (még egy év) és belevághassunk az esküvő szervezésébe. Sok sikert és sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!