Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok a párotoknak nemet?

Figyelt kérdés
Ha meg akarja kérni a kezedet. nyilván lányokhoz szól a kérdés XD és volt már olyan, aki nemet mondott? korotokat is írjátok meg.
2012. aug. 16. 23:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék férjhez menni. de tényleg...
2012. aug. 17. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem rávenni akarlak, isten ments. Csak azt mondom, hogy az egy olyan élmény, amit kár kihagyni. Ha egy kapcsolat tönkremegy, teljesen mindegy, hogy házas vagy, vagy sem.
2012. aug. 17. 00:10
 13/15 A kérdező kommentje:
ez igaz :)
2012. aug. 17. 00:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Hamarabb tönkremegy az a kapcsoalt, ahol éllettársi viszony van. A házasság jó dolog. Fontold meg. (Ugye a hírekben mindig csak az szerepel, hogy hány házasság végződik válással és akkro automatikusan azt gondolják, hogy nem kell házasodni. Hát én soakt járok mindenfele, sok az ismerősöm és azt tudom mondani, hogy minimum annyi élettársi kapcsoalt bomlik fel - sőt, gyorsabban is - mint házasság.)
2012. aug. 17. 05:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én szüleim 26 éves házasok lesznek idén. Megéltek sok rosszat és sok jót. De a lényeg, hogy egy kapcsolat nem a házasság miatt megy tönkre, hanem azért, mert az emberek, folyton menekülnek és nem néznek szembe a tényekkel, a gondokkal. Hidd el én is féltem, hogy házasság meg ilyenek, úristen. Megismertem a párom, és megváltozott minden. Most májusban megkérte a kezem, és életem egyik legszebb pillanata volt. Nem tudhatod, hogy neked való-e a házasság, ha meg sem próbálod elhinni, hogy jó is lehet. Nem tudhatod, hogy a szüleidnek miért nem sikerült, de ez nem jelenti azt, hogy automatikusan neked is ilyen lesz. Ha valakivel élettársi viszonyban vagy, hamarabb mentek szét, mintha házasok lennétek.

Tehát azt tudom tanácsolni neked, hogy ne zárkózz el a házasságtól, próbálj nyitott lenni. És ha ennyire félsz, hogy megkéri a kezed, akkor beszélgessetek, hogy mi az ami miatt nem akarod, és tudd meg, hogy ő miért szeretné, hogy neki mit jelent a házasság. Talán meggondolod magad.

Én már nagyon várom, hogy befejezzem az egyetemet (még egy év) és belevághassunk az esküvő szervezésébe. Sok sikert és sok boldogságot!

2012. aug. 17. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!