Lányok, mit gondoltok? Hagynátok a párotoknak, hogy ide menjen rendszeresen?
2012. aug. 20. 15:40
1/15 anonim válasza:
Uh... Tedd fel a párodnak a kérdést... Ő engedné, hogy te ilyen helyre járj?:)(Csak épp pasikkal tele...)
2/15 A kérdező kommentje:
Nálunk nem merült fel a kérdés, csak most találtam ezt a cikket, és érdekel más véleménye is. :D
2012. aug. 20. 15:46
3/15 anonim válasza:
Hát a menü ismeretében a rendszeresen oda járók gasztronómiai ízléséről megvan a véleményem. Egyébként nem akarok kiábrándító lenni, minden normális férfi megnéz minden bombázó nőt. Nem kell ahhoz vendéglőbe menni. És ha a nők ezt nem értik meg, azt jósolom, hamar problémáik lesznek a párkapcsolatban.
4/15 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van, csak nem mindegy, hogy az utcán vagy külön helyen csinálja...:D Én nem örülnék neki. Nem tiltanám meg neki, azt csinál amit akar, nem vagyok az anyja, de biztos félnék egy kicsit.
5/15 anonim válasza:
Igen,soha semmit nem tiltottunk meg egymásnak és nem is fogunk.Időnként elmennek a haverokkal sörözni,időnként együtt megyünk baráti társasággal,mutass nekem egy olyan sörözőt,éttermet,ahol a pincér/pincérnő csúnya,kövér,pattanásos. Nem tudsz ilyet. a lányokat meg ha meg akarja az utcán is megnézi,és nézze is meg,pasiból van!
6/15 A kérdező kommentje:
az egy dolog, hogy az utcán megnézi őket, persze, nyugodtan... :D de itt az a kérdés, hogy mit szólnátok ha mondjuk hetente vagy havonta többször menne ide egyedül vagy csak a haverjaival.
2012. aug. 20. 16:07
7/15 anonim válasza:
Ide is azért megy. Ha mégse, hülye. Vannak célintézmények is.
8/15 anonim válasza:
És akkor mi van? Mennyivel mássabb ha az utcán nézi meg a csinos lányokat,egy buliban vagy ebben az étteremben ha nem vagyok vele? Nem fogja megdugni,de még csak letaperolni egyiket sem,akkor miért és milyen jogon tiltanék is meg neki bármit.
9/15 anonim válasza:
Nekem rosszul esne,úgy érezném,nem vagyok elég jó és nem tisztel.Mondanám neki,hogy szedje össze a cuccait és költözzön a mazsolákhoz.
10/15 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, de ha akar menjen. Ő tudja, hogy mindenképp szüksége van-e extra kísértésre, vagy megelégszik az utcán elé táruló látvánnyal. Személy szerint szánalmasnak tartom az ilyen szintű nyálcsorgatást, ez vonatkozik arra is amikor nők teszik. Ám kinek a pap, kinek a papné:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!