Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan viszonyulnátok ahhoz, ha a párotok rendszeresen ilyen és ehhez hasonló stílusban kérne tőletek mindent: "Hé, asszony! Adj inni! "?
Megmondanám neki hogy: "Tőccsé magadnak, vazze!"
Amúgy egyszer-kétszer, ha látom rajta hogy viccel, még elmegy. De alapvetően ez elég bunkóság.
"Simán. Kis szűzfasz vagy még te is, ugye?"
Te pedig egy trágár unintelligens hímsoviniszta.
Nem beszélve a többi válaszodról. Látszik, nincs más dolgod a nap 24 órájában, minthogy marhaságokat irogass erre az oldalra.
ez lekezelő, és nagyon bántó. nálunk ilyen csak nagyon ritkán van, akkor is viccből, egyébként kedvesen szól hozzám a párom és mindig szépen kér mindent, sohasem parancsolgat.
18/L
-"Hé, asszony! Adj inni! "
-Nesze b**meg.
Kb igy reagallnek a sokadik eset utan. De attol is függ hogy mennyire önallotlan a pasi, de ha a hasonlo stilusban adott kereseimen nem serödik meg akkor jo. Ha viszont igen akkor repülne.
Sokszor en is unom mar körbeudvarolni a masikat ha akarok valamit.
23L
Nem én vagyok az egyetlen aki marhaságokat irkál.
Kezdjük a kérdezőkkel...
Tudod, minden akció reakciót vált ki.
#Kareszpapi
Érdekesmód minden kérdésre hülyeségeket írkálsz. Többek között az egyik általam feltettre is. Unalmas már kissé, csak ezt szerettem volan jelezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!