Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van esély arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély arra, hogy minden rendben lesz? Esetleg voltatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A barátommal már elég régtől együtt vagyunk. Minden jó volt, igaz, az utóbbi hónapokban sokat veszekedtünk, de mindig megtudtuk oldani valahogy és boldogok voltunk.

Most más a helyzet... pár héttel ezelőtt össze vesztünk. Nagyot csalódtam benne, amikor megtudtam egy s mást róla, amit nekem nem mondott el. Azért nem mondta el, mert tudta, hogy rosszul esne, de ez nem mentség... így a szemembe hazudott. Ő volt az egyetlen ember, akiben megbiztam, és hittem benne, hogy sosem fog megbántani és sosem fogok csalódni benne, nagyon rosszul viselem. :( Azóta nem tudok benne megbízni, és nagyon furán érzem magam. Valamelyik nap, már a szakításnal tartottunk, de könyörgött, hogy adjak neki még egy esélyt. Azt mondta, megváltozik és induljunk tisztaa lappal. Adtam neki egy utolsó esélyt, mert nagyon szeretem, és nem akarok nélküle lenni, de azóta más vagyok vele. Nem tehetek róla, de mikor vele vagyok nem tudok olyan lenni, mint voltam akármennyire is szeretnék.... Elég zárkózott vagyok vele. Félek neki kimondani, hogy szeretem, mert félek a csalódástól. Nagyon szeretem és vele akarok lenni, de nemtudom, hogy ez még lehetséges-e. Nem tudom mit tegyek, folyamatosan csak sirni volna kedvem. :( mit gondoltok erről ?

2012. júl. 31. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az, amit nem mondott el? Ha megcsalt, tedd ki és felejtsd el.
2012. júl. 31. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg, abban az esetben nem lennék vele....csak a szemembe hazudott ...:(
2012. júl. 31. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h ez már mennyire szeretet és mennyire megszokás...nem hangzik jól amikor egy kapcsolatban utolsó esély szóba kerül
2012. júl. 31. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem őt, szerintem sem hangzik jól, de reménykedem benne, hogy még meg lehet menteni valahogy ezt a kapcsolatot :(
2012. júl. 31. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nehéz anélkül bármit mondani, hogy tudnám, mit hazudott. A fentiekből egyenlőre úgy tűnik, hogy azért tette, hogy téged védjen, úgyhogy ha tényleg szereted és nem a szakítástól és a magánytól félsz, akkor tedd túl magad rajta és adj neki még egy (utolsó) esélyt. Előtte azért add tudtára, hogy még egy ilyen oszt lapát))
2012. júl. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!