Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet egy olyan házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy olyan házasság ahol a férfi rendszeresen marihuánát szív?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm 17 éves volt mikor összejött a 23 éves barátjával. Azóta eltelt 6 év, együtt vannak, szeretik egymást. Az esküvőt tervezik. A pasi minden nap szív füvet, van hogy alkalmanként összejön egy pár fős társaság és akkor együtt szívnak. A lány is néha kipróbálja, poénkodva meséli hogy "Mekkora buli volt, mindenki be volt szívva" de azért annyira nem durván csinálja. Volt hogy nem volt pénze a srácnak kajára mert mindet elköltötte fűre...Lehet bebeszélem de sztem a szemein látszik is a srácnak hogy van valami...Ez így milyen kapcsolat?
2012. aug. 3. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%

Hát, a fű az még nem olyan nagy gáz... sok ismerősöm szívja rendszeresen, és még élnek. :)

Azért az alkoholizmusnál ez valamivel enyhébb... a dohányzásnál meg egy fokkal durvább kategória. De hát úgyis az ő dolguk. :)

2012. aug. 3. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha nekik ez így jó akkor ne te avatkozz bele. Az ő életük
2012. aug. 3. 22:20
 3/12 anonim ***** válasza:
működhet, láthatod, még mindig együtt vannak. egy esküvő után is, ha 'elnézi/elfogadta' a nő, akkor ez később sem lesz másképpen!
2012. aug. 3. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Náluk működik, végülis az esküvőt tervezik :)

Én nem tolerálnám...

2012. aug. 3. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Azért a napi rendszeres fűszívás eléggé károsítja a memóriát, ami hosszú távon kifejezetten káros. Ha havi 1-2 alkalommal szívná, akkor kevésbé lenne gond. Na meg illegális, így a damoklész kardja is ott lebeg a feje felett...
2012. aug. 3. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Legyenek együtt életük végéig csak gyerekük ne legyen
2012. aug. 3. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szép élet lehet mikor inkább a füvet választja, mint az élet. na de ha ők jól megvannak akkor ne szólj bele, hacsak nem naygon közeli rokon vagy(szülő).

bár én azért tartanék tőle, hogy bármikor kiderülhet hogy drogozik a férjem és bármikor lecsukhatják.

2012. aug. 3. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Miért ne működhetne?

Hány olyan eset van, amikor az apuka hótrészegen hazamegy, szétveri a családot, majd mint aki jól végezte dolgát, leül a fotelbe tévézni?

Na ez fűvel nem fordulhat elő..apuka beszívva hazamegy, röhögcsél a gyerekein, majd eszik. Ennyi. : D

2012. aug. 4. 01:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Hogyne, sőt! Kell valami, ami segít elviselni a sok...-nőt!
2012. aug. 4. 01:44
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hány olyan eset van, amikor az apuka hótrészegen hazamegy, szétveri a családot, majd mint aki jól végezte dolgát, leül a fotelbe tévézni? "

Ennél biztosan jobb. De azért a túl nagy mennyiség miatt majd pár év múlva az lesz, hogy szívem menj le a boltba, hozz kenyeret,sajtot meg felvágottat. Fél óra múlva jön föl a férj, hogy hoztam tejet, sört, de a cukrot elfelejtettem... :)

2012. aug. 4. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!