Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy olyan házasság ahol a férfi rendszeresen marihuánát szív?
Hát, a fű az még nem olyan nagy gáz... sok ismerősöm szívja rendszeresen, és még élnek. :)
Azért az alkoholizmusnál ez valamivel enyhébb... a dohányzásnál meg egy fokkal durvább kategória. De hát úgyis az ő dolguk. :)
Náluk működik, végülis az esküvőt tervezik :)
Én nem tolerálnám...
szép élet lehet mikor inkább a füvet választja, mint az élet. na de ha ők jól megvannak akkor ne szólj bele, hacsak nem naygon közeli rokon vagy(szülő).
bár én azért tartanék tőle, hogy bármikor kiderülhet hogy drogozik a férjem és bármikor lecsukhatják.
Miért ne működhetne?
Hány olyan eset van, amikor az apuka hótrészegen hazamegy, szétveri a családot, majd mint aki jól végezte dolgát, leül a fotelbe tévézni?
Na ez fűvel nem fordulhat elő..apuka beszívva hazamegy, röhögcsél a gyerekein, majd eszik. Ennyi. : D
"Hány olyan eset van, amikor az apuka hótrészegen hazamegy, szétveri a családot, majd mint aki jól végezte dolgát, leül a fotelbe tévézni? "
Ennél biztosan jobb. De azért a túl nagy mennyiség miatt majd pár év múlva az lesz, hogy szívem menj le a boltba, hozz kenyeret,sajtot meg felvágottat. Fél óra múlva jön föl a férj, hogy hoztam tejet, sört, de a cukrot elfelejtettem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!