Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az enyém nem szereti a gyűrűket! Semelyiket se! El kell fogadni, hiába vitatkozol vele akkor se fogja hordani.
Az én férjem csak akkor veszi fel a gyűrűt, ha örömet akar nekem okozni :) Akkor is csak addig van rajta amíg elvagyunk valahol és már veszi is le.
Olyan a munkaja, hogy nem celszeru hordania?
Az en ferjem hordja, de pl ha autot szerel, vagy festi a hazat, akkor leveszi, mert nem akarja, hogy feleslegesen erjenek hozza vegyi anyagok, roncsolodjon.
Amugy meg sokat nem tesz, csalt meg es a jeggyurut hordta, szoval sokat nem jelent ebben a formaban. :/
Étteremben dolgoztam és mindig beleragadt valami. Macerás volt folytonosan tisztítani, plusz akár el is veszhetett volna... milyen jól jár mondjuk: valaki ebédel és talál tésztájában egy arany gyűrűt:D
Attól fogva csak hozzánk jár.
Praktikusabb volt nem hordanom, de sok szakmát tudnék, ahol kifejezetten nem praktikus, sőt van ahol veszélyes is lehet.Beleakad felsebzi, letépi.. na, nem is részletezem, de sok élethelyzet van, hogy az a normális, ha nem hordja.
Az én párom se hordja. nem is tudom minek vettünk neki is. :)
A szomszédban meg a nő nem hordja és a pasi igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!