Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/24 anonim válasza:
Az én környezetemben egyik férfi sem hordja szerintem. Igaz, az én páromnak nincsen még, de ő azt mondta, hogy nem hordaná, mert neki az ékszere eleve olyan idegen dolog, az maradjon meg a nőknek. Sem láncot nem hord, se semmit. Az összetartozás jeleként persze neki is lesz majd gyűrűje, de megy az ékszeres dobozba szerintem.
Nőzni gyűrűvel is lehet, ha amiatt aggódsz, némelyik nőt nem zavarja (sőt), ha gyűrűs pasit szemel ki...
22/24 anonim válasza:
Én férjem gyógyszergyártással foglalkozik, ott szigorúan tilos bármiféle ékszer, mert azt mondják, az alatt megtelepszik a baci és beviheti. Hülyeség, én tudom, de ha egyszer nem viheti be a gyártótérbe, akkor ez van. Hétvégén viszont mindig felveszi.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2012. júl. 17. 14:28
24/24 anonim válasza:
az én apám ujjára nem megy fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!