Még nem dolgozom, de talán hamarosan összejön, 22 vagyok, alig egy hónap és 23. :) Nemrég égeztem a sulit, még kezelésre járok.
Nem engedhettem meg magamnak, hogy dolgozni menjek, kezelésre jártam, ocsmányul nézett ki a bőröm, nem is alkalmaztak volna. Így is rettegek, mi van, ha újra kitör belőlem az egész testem beborító pikkelysömör. :((( Ki fognak rúgni, ha lesz állásom? Na, nem fárasztalak ezzel titeket, csak ez zaklat fel manapság. :(
2012. aug. 19. 22:26
12/21 anonim válasza:
8-as válaszolóval vagyok,én is ebbe a helyzetbe.
2012. aug. 19. 22:31
13/21 anonim válasza:
18 évesen, amint befejeztem a gimit azóta folyamatosan dolgozok a tanulás mellett. Hamarabb is szerettem volna, de régebben későn kaptam észbe, és már minden diákszövetkezetben elfogytak a munkák, akkor be se regisztráltak, előtte meg kicsi voltam simán.
Muszájból kezdtem el dolgozni, mint gondolom sokan mások.
2012. aug. 19. 22:34
14/21 anonim válasza:
17 évesen. Ekkor végeztem el a szakmunkás iskolát,és így menni kellett melózni. Azóta is dolgozom,soha nem voltam munkanélküli.
40/N
2012. aug. 19. 22:36
15/21 anonim válasza:
15 évesen, mert jó bulinak tűnt a cukorkagyár... barátnőm szerzett ott maga mellett munkát nekem "feketén", hát nem fizettek sokat, iszonyat fárasztó volt és még sz*rul is bántak velem mert fiatal voltam.
2012. aug. 19. 22:39
16/21 anonim válasza:
22 évesen,diploma után.Az első fizetésemtől sírva fakadtam.Ma sem sokkal jobb a helyzet.Ha ma lennék annyi,egy percig sem maradnék ebben az országban.
2012. aug. 19. 22:56
17/21 anonim válasza:
Szintén 17 évesen könyvkötőként. Az első bérem 35 forint/óra volt. Az első fizetésemet örömömben az utolsó fillérig elköltöttem. vettem 2 nadrágot,és 1 pólót. Ennyi jött ki belőle..
2012. aug. 19. 23:07
18/21 anonim válasza:
Gimi alatt 3 napot, egyetem alatt éveket szórólapoztam, azóta sem kerestem olyan jól (2 diplomával). A sírvafakadós lánynak mondom..:)
2012. aug. 19. 23:26
19/21 anonim válasza:
16 évesen nyáron diákmunkáztam.. (:
2012. aug. 19. 23:36
20/21 anonim válasza:
Ja és azért, mert kellett a pénz - röstelltem mindig is kéregetni anyuéktól! (persze mikor volt, adtak..)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!