Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad olyan, aki "muszájból" válik?
ismerek én is olyanokat...de megéri az emelt családi és az ingyenebéd miatt?
sajna nekünk se jár semmi plusz, mert az éhbér felett vagyunk párszáz forinttal, és eszünkbe jutott nekünk is a válás, mint alternatíva, de nekem a házasság megléte papíron is fontos.
Aki ilyen okból válik, az egyrészt igen hülye, másrészt még büntethetö is csalás miatt.
De volt ismerösöm, akik eljátszották ezt, az eredmény az lett, hogy a férj füvel-fával megcsaltaa nöt, a barátnök teljesen tiszta lekiismerettel mentek bele a kapcsolatokba, mert ott volt a papir, hogy elvált ember, ha meg hazament a feleséghez, akkor ott férjként kivette a jó dolgokból a részét, mivel az a felesége, mßeg ha nincs is róla papir.
Nagyon csúnya vége lett, több éves veszekedés és harc.
Szerintem is b@romság!
A barátnőmék azért nem házasodtak össze hogy több támogatást kapjon egyedülállóként,de azt nem érti meg hogyha egyszer "lebukik" akkor mindent visszakell fizetnie az államnak!!!!
Minden segély igénylésekor tisztában kell lenni vele hogy az állam bármikor ellenőrizhet hogy tényleg a megadott címen lakik-e vagy tényleg egyedülálló-e a segélyt kérő személy azaz megfelel-e az igazságnak amit mond,ez benne van a GYES-t és családi pótlékot elbíráló végzésben is!
Abban az esetben ha kiderül a turpisság(akár bírósági úton,tanúk,stb) akkor az állam visszaköveteli a kicsalt összeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!