Baj, ha MUSZÁJból mozgok?
Ma egyáltalán nincs kedvem szobabiciklizni, a fejem is fáj, de mégse tudok pl olvasni, mert ezen kattog az agyam, hogy még nem bicikliztem, és muszáj.
Így nyáron heti kb 3-4 napot vagyok itthon, és ilyenkor kötelezőnek érzem, ezért még kevésbé van hozzá kedvem, már egyáltalán nem esik jól.
Mit tegyek? Érzem, hogy kell, muszáj, de annyira nem akarom, pl ma se.. De kiírom a kérdést, és utána biciklizek, hogy aztán nyugodtan olvashassak.. :(
Nem tudnál inkább valami más sportot választani? Az szerintem egyáltalán nem baj, ha muszájból szobabiciklizel, ha van olyan sport, amit igazán szeretsz. Próbáld a kedvenc sportodat is beiktatni minél gyakrabban szobabicikli helyett.
A fejfájásra meg - biztosan eleget ittál ma? Nekem ez szokott lenni a baj, és elmúlik fél liter víztől kb. negyed órán belül.
Eleget iszok, min 3 litert, csak éjjel 3 órát ha aludtam, mert buli volt a szomszédban.
Bűntudatot érzek. Miután kiírtam a kérdést, elkezdtem, de pár perc után leszálltam, mert nagyon nem volt kedvem. Próbáltam tenni a dolgaimat, de nem tudtam, így hát muszáj volt letekerni a szokásos időt...
Az a baj, hogy más dolgok rovására megy, millió fontosabb dolgom lett volna ma ennél, de elhalasztottam, mert bicikliztem.. Most meg már még kevésbé van hozzá kedvem, mert még fáradtabb vagyok..
Suliidőbe meg a tanulás rovására ment, sokszor a biciklizés miatt nem tanultam :(
Meg ha nem biciklizek, akkor már pszichésen emelkedik a vérnyomásom, meg elkezd fájni a lábam, stb.. Félek a trombózistól, ezért van ez a muszáj...
Istenem, hogy te milyen egy rinya p*csa vagy, csak a kifogás, na az megy, de a kitartás az látod, az nulla!
Soha nem fogsz lefogyni, ismerem az effajta embereket.
Ha nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor SOHA nem fogsz lefogyni.
Ennyi.
És még mielőtt osztanád az észt, hogy bla-bla, akkor csak úgy leírom, hogy 31 kg-ot fogytam le, és nekem is nehéz volt beiktatni a mindennapi mozgást, mert képzeld, 8 illetve 12 órában dolgozom, sokszor szombatokon is, és mégis munka után nekiálltam, és csináltam napi 40-60 percet, meg futni jártam/járok.
Nem rinyáltam, mint te teszed.
Inkább annak örülj, hogy van szobabiciklid, mert képzeld, nagyon sok embernek még az sincs.
Elkényeztetett p*csa vagy, ennyi.
mekkora egy paraszt vagy, előző válaszoló...... igenis van, hogy hiába kitartó valaki, mégse bírja rávenni magát. ez nem kifogás.. ez a problémája konkrétan, és változtatni akar rajta...
a kérdezőnek: természetesek ezek a mélypontok, ilyenkor rásegíthetsz azzal, ha nagyon erősen koncentrálsz a célodra. mit szeretnél elérni? vékonyabb, csinosabb külsőt, több önbizalmat? ezekre kell összpontosítani, és hagyni, hogy elárasszon lelkesedéssel. nekem rengeteget segít, ha az eddig elért eredményeimre gondolok, és mindig felspannol, hogy ez még nem a vége, leszek még ennél is vékonyabb és egészségesebb. és persze az edzés befejezése utáni elégedettség és boldogsághormon-áradat is elég jó motiváció lehet :)
20L
5-ös: nem érted, hogy megcsinálom??? Az volt a kérdés, hogy normális-e, hogy muszájból mozgok! Jól esne néha egy kis pihi, attól még ugyanúgy fogynék havi 4 kg-t. Különben gratulálok a 30 kg fogyásodhoz, nem gáz, hogy én azt már rég túlléptem.
Akaszd fel magad, te fogyatékos!
És nem tudom, tudsz-e értelmezni egy szöveget. Leírtam, hogy még a tanulásra szánt időben is bicikliztem suliidőben, nem tűnt fel te észlény???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!