Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal templomban is szeretnék egybe kelni, de őt ez nem vonzza, sőt a barátaiból sem nézem ki, hogy örömmel jönnének el rá. Hogy csináljam, hogy kedve legyen hozzá? Ha muszájból teszi én az esküvőt lefújom.
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 12:09
2/37 anonim válasza:
Ha nem érdekli a dolog, talán a kedvedért belemegy, de az meg már nem az igazi. Én rendkívül egyházellenes vagyok, ezért szó sem lehet templomi esküvőről. Nem fogadnék örök hűséget Isten színe előtt, mert nem hiszek se az örök hűségben se Istenben. Ha mégis megtenném csak a párom kedvéért, az képmutatás lenne a részemről.
3/37 A kérdező kommentje:
Unitárius. Ugyanolyan, mint a református vagy a katolikus, csak lazább, a papnak lehet felesége, gyermeke. Nálunk nincs semmi természetellenes.
2012. aug. 10. 12:14
4/37 anonim válasza:
Köszi, tudom mi az. Ötletem sajna nincs, csak kiváncsi voltam. Talán tarts szexmegvonást addig, vagy talán mondd el neki a fentieket.
5/37 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy elmegyünk misére, bemutatom a papnak. Hallani sem akar erről. Pedig jófej a pap, egyszer hazavitt kocsival és ugyanúgy anyázza azt aki bevág elé :D Szóval nem lenne itt mitől tartani, nekem maga a szertartás, a helyszín, az egybekelés módja a lényeges. Önkormányzaton csak futószalagon van az ember.
2012. aug. 10. 12:17
6/37 anonim válasza:
Ez nem "kedv" kérdésének tűnik nekem. Ha te vallásos vagy, és a párod nem vallásos, neked viszont fontos, hogy a párod is vallásos legyen, akkor keress mást helyette. Persze a térítéssel is próbálkozhatsz.:)
7/37 A kérdező kommentje:
Engem az nem érdekel, hogy mennyire vallásos :D Csak jöjjön be velem és állja ki azt a fél órát :D Nevelőapám van, amikor a szüleim esküdtek minden gyönyörűen fel volt díszítve, a pap meg az első ásításnál rövidre vette a szövegét és hamar rátért a lényegre. :) Csak ha már a párom megkéri a kezem, akkor ne érdekelje, hogy templomba megyünk :( Az előző pasim is ilyen volt, vele 5 évig voltam együtt, aztán amikor felhozta, hogy vagyonszerződést vagy mit írunk az ő banki -6 milliós vagyonára kiröhögtem és dobtam :D
2012. aug. 10. 12:21
8/37 anonim válasza:
és az jobb lesz neked, ha belemegy és semmi köze közben az egészhez? attól nem lesz vallásos, és nem is fog úgy élni, mint aki hisz, vagy aki ettől JOBBAN szeretne. az én párom is ezt szeretné. mondtam neki, hogy ha ragaszkodik hozzá, akkor belemegyek, de nekem az égegyadata világon semmit se jelent. közömbös. ha aamiatt tennéd, hogy akkor van a holtodiglan, holltomiglan, meg nem lehet elválni, akkor hidd el amennyiben rossz lenne a házasságod, vagy nem akarna veled élni, ugyanúgy elválik polgárilag, és annyi volt. nem egyházi államban élünk, hogy az lenne a kötelező. az csak egy"magasabb" szint, de aki nem hisz, az lényegében lesz@rja...
9/37 anonim válasza:
7: azért szerintem te eléggé el vagy szállva magadtól. ha valaki pedig nem vallásos, az takarodjon ki a templomból, nem akkor kell odamenni először, amikor az ember akar valamit "isten szine előtt"
10/37 anonim válasza:
eléggé butus voltál , ha házassági szerződés miatt dobtad.
lehet, hogy az esküvő pillanatában úgy érzitek, hogy ti vagytok a legjobb, és az örök pár, de, ha 2,3,10 év múlva kiderül hogy mégse, akkor ezerszer könnyebb a válás. nincsenek viták, anyázás. hanem mindenki tudja, hogy mivel kezdtétek, mi a közös szerzemény, amit el kell osztani, és pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!