Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randizni, ha csak a templomban szoktam látni néha?
Egy lány általában egy bizonyos misére jár, nagyjából mindig ugyanoda ül. Nagyon tetszik nekem, de nem ismerem, azt sem tudom, hogy hívják, és eddig kb. kétszer volt "interakció" a "béke veletek" résznél (értsd: kézfogás). De ennyi, semmi több.
Lehet, hogy van barátja, lehet, hogy nincs, lehet, hogy tetszem neki, de lehet, hogy nem érdeklem. Semmit nem tudok róla.
Szerintetek hogy hívhatnám el randizni? Mit mondanátok, hogy lépnétek a helyemben?
Vitatkozz el vele a Credon.
- Szerinted homousion, vagy homoiusion?
- Én a niceai dogmákat vallom és Te?
- Ariánus vagyok.
- Eretnek!
- Eretnek!
:)))))))))))))))))))
Csak viccelek ám, a hit szép dolog és biztos rendes lány, aki templomba jár minden vasárnap. Szerintem semmi bajod nem esne belőle, ha mise után odamennél hozzá.
Ez tiszta romantikus!:)
Szerintem a kovetkezo kezfogasnal, mondd meg neki h szimpatikusnak talalod es kerdezz ra ,h nincs e kedve vhova beulni, mondjuk kavezoba vagy teazoba beszelgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!