Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randizni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randizni, ha csak a templomban szoktam látni néha?

Figyelt kérdés

Egy lány általában egy bizonyos misére jár, nagyjából mindig ugyanoda ül. Nagyon tetszik nekem, de nem ismerem, azt sem tudom, hogy hívják, és eddig kb. kétszer volt "interakció" a "béke veletek" résznél (értsd: kézfogás). De ennyi, semmi több.

Lehet, hogy van barátja, lehet, hogy nincs, lehet, hogy tetszem neki, de lehet, hogy nem érdeklem. Semmit nem tudok róla.

Szerintetek hogy hívhatnám el randizni? Mit mondanátok, hogy lépnétek a helyemben?

2012. ápr. 4. 00:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szent mise végén várd meg a templom előtt és szólítsd meg
2012. ápr. 4. 01:03
 12/15 anonim ***** válasza:
#9 és 10 Nagyon szívesen! Igazán nincs mit! :D Jelentem van nő, nekem is van egy. Csak éppen most nincs velem, és unatkozom... Szóval rosszul képzelted, de nagyon :D
2012. ápr. 4. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Megmutatom a biblia legújabb kiadását.

Kb így. Vagy pedig a tuti szöveg: "Én vagyok a megváltó és isten akaratával belédverem a falloszt."

2012. ápr. 4. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
hihi koszonom a megtisztelo valaszt kedves kerdezo :P jah es egy vadbarom voltam dehat onmagam szorakoztattam :)) az elso voltam kulonben
2012. ápr. 4. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam templomban, akkor is 7 évesen nagyanyám adott egy ezrest nekem meg unokatesómnak és benn elkártyáztunk a karzaton. Kifelejövet meg a perselyből is fogadásból nyúltunk egy kis pénzt.

DE a témához visszatérve, én megpróbálnám megszerezni a kontaktját és akkor elhívni, mikor már a templomon kívül vagyunk. Amerikában, ahol ennek kultúrája van, legalább is így csinálják. A gyülekezeten belül ne hívd el sehova, csak a kontaktját szerezd meg és utána hívd el randira.

Sok sikert!

2012. ápr. 4. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!