Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy álltok hozzá ha egy lány hív el titeket randizni? Mit gondoltok erről? Esetek többségében az ilyen randikat inkább visszautasítjátok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 17:11
2/11 anonim válasza:
Én biztos nem utasítanám el, ha lenne az életben ilyen :D Max, ha csúnya. De ahhoz tényleg nagyon csúnyának kell lennie :S :D
3/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem gáz? ti nem gondoljátok ilyen "szerep cserének"?
2012. ápr. 3. 17:14
4/11 A kérdező kommentje:
Bocsi csak most jutott eszembe még egy kérdés: szerintetek hogy ideális ha egy lány hívja el a fiút?
2012. ápr. 3. 17:17
5/11 anonim válasza:
Ha egy lány hív el engem akkor már úgy is veheti, hogy nincs nálam esélye, ugyanis bármilyen tutyimutyi alak vagyok, ha igazán tetszik egy lány mindenképp elhívom valahova rövid időn belül.
6/11 anonim válasza:
hozzáteszem, énn csak egy ember vagyok, biztos van olyan aki nem így reagálna és igenis örülne ha elhívná a lány.
7/11 anonim válasza:
No velem ilyen még nem fordult elő, bár nézőpontom szerint ez igen hölgy függő de lehet nem utasítanám vissza, csak akkor ha mint ember nagyon taszít.
8/11 anonim válasza:
hát nem tudom,h ez annak számít e vagy sem.
leírom a szitut:
egy lánnyal jövünk kis a suliból...
Lány:- nekem most még sétálnom kell egyet.(sóhajt,majd rám néz.)
Én:- menjünk együtt?
Lány:- jóóó!:)
Aztán sétáltunk egyet.
Hát végül is egyikünk se hívta el így konkrétan a másikat,de mégis mindketten benne voltunk.
sztem ez a legjobb megoldás.
9/11 Tóth Bulcsú válasza:
Nálam is esélytelen az a lány, aki engem hív el randira. Ha nagyon jól néz ki, egy éjszakás kapcsolatra belemennék, de komolyabb meg hosszútávú kapcsolatot nem akarok olyan nőtől, aki úgymond felkínálja magát. Jobban kívánom az olyan lányokat, akikért küzdenem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!