Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal templomban is szeretnék egybe kelni, de őt ez nem vonzza, sőt a barátaiból sem nézem ki, hogy örömmel jönnének el rá. Hogy csináljam, hogy kedve legyen hozzá? Ha muszájból teszi én az esküvőt lefújom.

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 12:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Oké, mind1, lényegtelen a vita, hisz nem értjük meg egymást. Nem tudom mi az az avon color trend vagy mi, nem is érdekel. Tartsd akkor meg az esküvődet és tégy ahogy szeretnél...a te életed.
2012. aug. 10. 14:03
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó hogy ahhot igazítod az esküvődet, hogy mit vár el a nagyanyád, az anyád, meg mittudomén ki. Ha neked egy esküvő olyan mint egy szempillaspirál, hogy attól lesz jó ha drága, hát gatulálok az életfelfogásodhoz.

Ha ennyire láttszatesküvőt akar, akkor igazából bérelj hozzá egy statiszta férjet, akinek a hajszíne pont harmonizál a ruhádhoz.

Ez a kapcsolat se a szeretetről szól.

Mondjuk úgy, you missed the point.

2012. aug. 10. 14:19
 33/37 A kérdező kommentje:
Dehülyék vagytok :D Nem elvárás, ez csak egy vágy. Én pont nem az az ember vagyok, aki másnak felel meg, nálam nekem kell megfelelni :)
2012. aug. 10. 14:30
 34/37 anonim ***** válasza:
Szegény pasi. Gondolom a kezedet is úgy kéretted meg, megszabva a gyűrű árát.
2012. aug. 10. 15:08
 35/37 A kérdező kommentje:
Utazás során egy kulcscsomó gyűrűjével :) Még nem választottam ki a gyűrűm. Nem mert előre vásárolni, mert tudja, hogy nekem az kell amibe a boltban szeretek bele.
2012. aug. 10. 15:34
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem mert elmenni vásárolni... xD
2012. aug. 10. 15:35
 37/37 anonim ***** válasza:

"tizenéveim elejéig egy darab misét ki nem hagytam"

"soha nem mondok el egy imát és nem tartom be a 10 parancsolatot. "

HHEE?....

2012. aug. 19. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!