Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány elvárná tőlem, hogy templomban elvegyem őt feleségül?
Ha igazán szereted őt akkor elveszed őt templomban.
Ha meg nem szereted őt akkor mind egy.
De mondjuk ha odáig jutottatok, hogy házasság akkor azt a 1-1,5órát kibírod a templomban is.:)
pontosan ahogy leírtad.
neked nem jelent semmit mer sz*rsz rá, neki viszont igen.
én sosem láttam át mi olyan fontos az esküvőben, de an őknek általában tényleg sokat jelent. tedd meg enki. kibírod nem?:D
nefélj, "isten" nem fog agyonvágni vasbetonnal ha esetleg válásra kerül a sor.
szamóca
Nem is tudom. :)
Igazság szerint számomra ez egy rituálé. És mint ilyen, erősen taszít, mint bármilyen más "rituálé" is, és itt nem feltétlenül vallási dolgokra gondolok, hanem mindenféle olyan dologra, amit az emberek azért tesznek meg, "mert az szokás", meg "mert az olyan nagyon szép dolog".
Nézd, utolsó kettő leírta.
Neked nem jelent semmit, tehát könnyedén megteheted.
Ő elvileg tudja, hogy neked nem jelent semmit, tehát elvileg neki sem kéne, neki mégis jelent valamit, különben nem akarná.
Tehát melyikőtöknek fontos a téma? Neki igen. Neked egy minimális kényelmetlenség (nem csak másfél óra, előtte kell járni paphoz is, különben nem is hajlandóak megesketni), de most komolyan, ha már házasság, akkor ez igazán nem sok. Szóval én bevállalnám a templomi esküvőt, ha ezt szeretné.
ma 09:59
"(nem csak másfél óra, előtte kell járni paphoz is, különben nem is hajlandóak megesketni),"
Mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!