Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány elvárná tőlem, hogy templomban elvegyem őt feleségül?
Jegyesoktatásra gondolt.
Egyébként,ha ennyire különböző a hitetek,illetve ő vallásos,te meg cseppet sem,akkor nemigen van közös jövőtök.
10:04-el egyetértek.
Ha egy ilyen apró formális dologban nem tudsz vele kompromisszumot kötni (ami a hazássaágkötésetek, az életben csak egyszer van - jobb esetben -), akkor tényleg nem értem, milyen jövőt terveztek.
Nalunk a parom katolikus en meg nem vagyok hivo. (A 2 gyermekunk katolikus lett.)
En azt mondtam neki 10 evvel ezeleott, hogyha kozosen megeljuk a 10-ik hazassagi evfordulot egyutt, akkor elveszem templomban. O belement.
Most nyaron leszunk 10 eves hazasok, de mi mostanaban nem beszeltunk rola. Szerintem mar nem annyira fontos, mint 10 evvel ezelott volt.
37F
modositanam: "En azt mondtam "
"Mi ugy beszeltuk meg"
37F
é elhiszem neked hidd el ugynaígy rosszul vagyok ezektől:D
egyébként menj be egy katolikus egyházba vagy tökömtuuudja hova, és kérdezd meg mert nekik vannak feltételeik, és lehet te nem is esküdhetsz ott (van vmi asszem hoyg a szüleidnek is kel vminek lennie de nem értek hozzá)
és akkor meg van oldva a problémakör:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!