Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal templomban is szeretnék egybe kelni, de őt ez nem vonzza, sőt a barátaiból sem nézem ki, hogy örömmel jönnének el rá. Hogy csináljam, hogy kedve legyen hozzá? Ha muszájból teszi én az esküvőt lefújom.

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 12:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
20: miként kedveltesd meg? ismertesd vele a kiírt álláspontodat, hogyha muszájból teszi, még akkor is lefújod az esküvőt. ez annyira korrekt ugye, sok teret ad a megbeszélésnek, kompromisszumnak. ha szerencséje van, akkor megszabadul tőled.
2012. aug. 10. 12:49
 22/37 A kérdező kommentje:
Hidd el, főnyeremény vagyok a számára :)
2012. aug. 10. 12:53
 23/37 anonim ***** válasza:

Rosszul állsz hozzá. Ha a pasidnak nem jön be, akkor csak érdekből fogja csinálni. Tiszta szívből én se mennék templomba. Soha nem voltam vallásos és ahogyan magamat ismerem, soha nem is leszek. Ergó ha a jövőbeli párom templomi esküvőt akar, akkor maximum az ő kedvéért (érdekből) mennék bele, így viszont semmi keresnivalóm a templomban (akkor viszont miért is mennék).

Szóval mindent összegezve: Ha nem akar elmenni, akkor ne erőltesd, vagy legalábbis ne várd el, hogy ne csak érdekből menjen. Én fontosabb dolgok miatt is kihagytam a templomot, mert csak azért, hogy ott legyek, miközben nem hiszek, semmi értelme.

2012. aug. 10. 12:57
 24/37 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Iszonyatosan unszimpatikus vagy!

Ha egy ferfi belemegy a hazassagba, s akar hazassagi szerzodest miert ne lehetne elfogadni, teljesen mind1, hogy kinek van tobb penze. S ezert dobtal egy 5 eves kapcsolatot. Gratulalok!

A nok fejebe mar kicsi koratol azt verik, majd egyszer jon a herceg. Meghazasodtok s az lesz a legszebb nap az eletdben, boldogan eltek, lesz gyerek, kutya meg miegymas. Erdekes egy sracnak sose meselik, hogy majd jon egy mesebeli kiralylany es akkor forever and after.

Hogy a kerdesedre is valaszoljak szinten rosszul vagyok ettol a hozzaallastol. A gondolataid egymas paradoxonjai.

Ha muszajbol teszi lefujom az eskuvot. Majd azt irod, csak azt szeretnem hogy kibirja azt a fel orat.

Csak egy ilyen notol mentsen az eg!!!

2012. aug. 10. 13:24
 25/37 anonim ***** válasza:
Hát ha csak a díszlet kedvéért akarsz templomit, és még a párod sem akarja, akkor szerintem nem kéne erőltetned. Egyébként meg nem attól lesztek egy pár, hogy megtartjátok az esküvőt. Aki igazán szereti a másikat, annak nincs szüksége arra, hogy megmutassa a világnak és rajta legyen egy papíron, meg lagzi, meg pénz szórás az egész. 21/L
2012. aug. 10. 13:38
 26/37 A kérdező kommentje:
A világ nem fog látni egy templomban :D Esküvőig még jogsit szerzek és kocsit veszek, remélem ezt 1,5 éven belül megoldom. Az esküvőm, pedig minden pénzt megér, nem fog érdekelni mennyit szórok el.
2012. aug. 10. 13:41
 27/37 anonim ***** válasza:
Na igen ez a tipikus buta női felfogás, "az esküvőm minden pénzt megér". :D
2012. aug. 10. 13:43
 28/37 A kérdező kommentje:
Drágám, a jogsim is és a jövendőbeli autóm is, ahogy a szempillaspirálom is megér nekem minden pénzt :D
2012. aug. 10. 13:46
 29/37 anonim ***** válasza:
Az autó nekem is sokat megér, de a "szempillaspirál" rohadtul nem tartozik a fontos dolgok közé, Drágám!
2012. aug. 10. 13:49
 30/37 A kérdező kommentje:
Én adok a megjelenésemre, magamra és nem egy avon color trend 200 forintos szemetet veszek meg.
2012. aug. 10. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!