Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal templomban is szeretnék egybe kelni, de őt ez nem vonzza, sőt a barátaiból sem nézem ki, hogy örömmel jönnének el rá. Hogy csináljam, hogy kedve legyen hozzá? Ha muszájból teszi én az esküvőt lefújom.
Rosszul állsz hozzá. Ha a pasidnak nem jön be, akkor csak érdekből fogja csinálni. Tiszta szívből én se mennék templomba. Soha nem voltam vallásos és ahogyan magamat ismerem, soha nem is leszek. Ergó ha a jövőbeli párom templomi esküvőt akar, akkor maximum az ő kedvéért (érdekből) mennék bele, így viszont semmi keresnivalóm a templomban (akkor viszont miért is mennék).
Szóval mindent összegezve: Ha nem akar elmenni, akkor ne erőltesd, vagy legalábbis ne várd el, hogy ne csak érdekből menjen. Én fontosabb dolgok miatt is kihagytam a templomot, mert csak azért, hogy ott legyek, miközben nem hiszek, semmi értelme.
Iszonyatosan unszimpatikus vagy!
Ha egy ferfi belemegy a hazassagba, s akar hazassagi szerzodest miert ne lehetne elfogadni, teljesen mind1, hogy kinek van tobb penze. S ezert dobtal egy 5 eves kapcsolatot. Gratulalok!
A nok fejebe mar kicsi koratol azt verik, majd egyszer jon a herceg. Meghazasodtok s az lesz a legszebb nap az eletdben, boldogan eltek, lesz gyerek, kutya meg miegymas. Erdekes egy sracnak sose meselik, hogy majd jon egy mesebeli kiralylany es akkor forever and after.
Hogy a kerdesedre is valaszoljak szinten rosszul vagyok ettol a hozzaallastol. A gondolataid egymas paradoxonjai.
Ha muszajbol teszi lefujom az eskuvot. Majd azt irod, csak azt szeretnem hogy kibirja azt a fel orat.
Csak egy ilyen notol mentsen az eg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!