Hány évesen kezdtél dolgozni? Muszájból vagy idejét érezted, esetleg unalomból?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 21:59
1/21 anonim válasza:
20 évesen. Szerencsémre suli után egyből lehetőségem volt munkába állni. Nem is engedhettem volna meg magamnak, hogy csak úgy unalomból ne dolgozzak..
2/21 anonim válasza:
21 évesen, mivel akkor érettségiztem le, előtte egy szakmunkás iskolát is elvégeztem már és nem voltam olyan jó tanuló, hogy főiskolára menjek, meg nem is akartam, elegem volt már a tanulásból, alig vártam, hogy végre dolgozzak és önálló keresetem legyen. 33 N
3/21 anonim válasza:
Diákmelót 16 évesen, amit lehetett.
Rendes melót most kezdem majd pár nappal a 24. születésnapom előtt.
4/21 anonim válasza:
14 évesen. A családban rajtam kívül szakmát tanultak egyetem előtt a többiek, és azon keresztül dolgoztak. Nekem is illett valamit dolgozni, hogy ne lógjak ki a sorból.:)
5/21 anonim válasza:
16 éves koromtól nyaranta diák meló,nem volt muszály.
Aztán rendes meló 19 éves koromtól,majd mellette fősuli.
6/21 anonim válasza:
21 évesen gyakornoki munkával kezdtem,utána diákmeló majd rendes főállás.
23/l
7/21 anonim válasza:
19 évesen. Akkor úgy voltam vele, hogy nincs kedvem tanulni, független akarok lenni, ezért elköltöztem otthonról és elmentem dolgozni. Igaz, később visszaültem az iskolapadba, de ahhoz kellett nekem jópár év.
8/21 anonim válasza:
egyszer volt egy 2 napos diákmelóm. ha minden jól megy jövő ilyenkor már dolgozni fogok a szakmámban. akkor 21 leszek.
9/21 anonim válasza:
16 évesen nyári szünetben. Unatkoztam, és minden keresgélés nélkül az ölembe pottyant egy könnyű és jól fizető munka. Hülye lettem volna, ha nem vállalom el, a zsebpénzemhez képest hatalmas összegnek számított amit megkerestem két hónap alatt úgy, hogy egy héten 2-3-4 napot dolgoztam változóan, és még nyaralni is el tudtam menni egy hétre. Ez a harmadik, de valószínűleg az utolsó nyaram itt, mivel most kezdem a főiskolát, és nyáron vagy a leendő szakmámhoz tartozó munkát szeretném végezni, vagy pihenek. :)
10/21 anonim válasza:
18 évesen, érettségi után. Eszembe se jutott, hogy ne dolgozzak és "felnőttként" is a szüleim tartsanak el. Munka mellett jártam/járok suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!