Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nyíregyháziak! Szerintetek is...

Nyíregyháziak! Szerintetek is a Zrínyiben vannak a legelkényesztetebb, legbeképzeltebb sznob éjjeli pillangók és sznob fiúcskák?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 23:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
81%

Gondolom téged kényszerítettek, hogy a Zrínyibe járj. Név nélkül persze könnyű szidni a sulit, ahová jártál, de hál' istennek már elballagtál. Nem is baj, a sulinak sem hiányzol.

De legalább most feltehetek egy kérdést, hogy ugye milyen gáz ha valaki a suliját szidja, pedig el is mehetett volna onnan?

Gratulálok az intelligenciádhoz, a kitűnő bizonyítványaidhoz, a 2 nyelvvizsgádhoz ( megjegyzem, VAN nem egy 3 nyelvvizsgával rendelkező ember a suliban, te nagyon jól informált)és a jól sikerült érettségidhez.

2013. szept. 8. 21:32
 32/43 anonim válasza:
43%
Témától eltekintve nekem a tanárokból van elegem. Minden sz*rért szaktanárit meg egyest adnak. A legsz*rabb tanárokat kaptam szerintem ... Az meg hogy ki jár motorral meg kinek milyen a haja k*rvára nem tükrözi a személyiségét kedves kérdező... Nem hinném hogy a ZIG-ben sokan szteroidoznak :D:D:D:D Esetleg protein, ami nem ugyan az.
2013. okt. 5. 12:48
 33/43 anonim válasza:
Szerintem a Krúdyban :D
2013. okt. 5. 16:12
 34/43 anonim válasza:
Nem! A te központi idegrendszereddel lehet a probléma. A magyar társadalmi rétegződés ilyen, vannak gazdagabbak, szegényebbek, az hogy valaki ezt az anyag státuszt hogy kezeli, magánjellegű dolog, és ha valóban normális ember lennél, nem azzal töltötted volna az időt, hogy velük foglalkozz. Vagy ha velük foglalkozol tedd azt anélkül, hogy az iskola hírét rontanád, azé az iskoláét akinek a nyelvvizsgáidat és egyéb eredményeidet köszönheted. Véleményem szerint a szádra kellene ütnöd, és legalább elnézést kérned a zrínyis diákoktól továbbá dolgozhatnál azon is , hogy az agyi kapacitásod ne a nullához konvergáljon.
2013. okt. 6. 16:19
 35/43 anonim válasza:
82%
ITT AZ IDŐ MEGTANULNI ÍRNI!!! (városban mentem,látok(illett volna időt egyeztetni),was is das (ist), normálisok (normálisak), érettségijeimet(-j)tanárjaim (-j), látatlanba(látatlanban)stb. Lehet, hogy 2kg alapozó és platformos cipő volt rajtam , iphonom volt, kocsival vittek reggelente, de írni megtanítottak.
2013. okt. 6. 16:34
 36/43 anonim válasza:
de hisz az Iphone
2013. okt. 7. 17:34
 37/43 anonim válasza:
Kedves 16:19 október 6-áról. Azt kötve hiszem, hogy az iskolának köszönheti a nyelvvizsgáját, ismerem a színvonalat. Inkább nyelviskola vagy magántanár állhat a háttérben.
2013. okt. 7. 17:38
 38/43 anonim válasza:
Igen a toldalékolásnál én is hibáztam , de nem is állítottam h zseni kitűnő voltam:D<3
2013. okt. 7. 18:38
 39/43 anonim ***** válasza:

Jéé, hogy fellendült megint ez a topic :D

11. válaszoló vagyok, én keltem tavaly először a Zrínyi védelmére, akkor még 9.-esként. (most is az vagyok, pedig nem buktam xD)

Na a lényeg, hogy kedves(?) kérdező akkor leoltottál, miszerint meg fogom utálni egy éven belül a sulit mertk ezdésnél mindenki szereti.

Na én itt vagyok és továbbra is jó véleménnyel vagyok róla.

Természetesen nehéz meg minden, de pl néhány tanárral olyan lazán el lehet dumálgatni (pl Tündik Tanárúr, meg Sárga Tamás is mostmár, hogy jobban megismertem), hogy tényleg teljesen lazán még szeretem is a helyet. És nem csak én vagyok így vele. Van egy valahanyadikos srác, mi csak "troll"-nak hívjuk, múltkor is az idei verébavatón amikor fotózták igazgatónőt, nagylazán odament azt bepózolt és nem az, hogy le.szták volna, hogy milyen bunkó, hanem még örültek is neki.

Dénes tanárúr is, most hogy már második éve járok ide, sokkal rendesebb, tehát nincs mire panaszkodni. Jó igazad van, járnak ide gazdagok, meg kikent csajok, DE ha megnézed a többi középsuliba meg mernék rá esküdni, hogy sokkal könnyebb vérű, ócska r.ncok járnak mint ide. Persze nyilván módos emberek járnak ide, ez nekem is feltűnt, de nekem ez soha nem okozott hátrányt, vagy soha nem zavart, mert nem piszkáltak a dologgal. Plusz szerintem azért elég szép összetartás is van, legalábbis az én évfolyamomon. Plusz szerintem sok az egyéniség.

2013. okt. 7. 19:58
 40/43 anonim válasza:

Én is a Zrínyibe jártam és én idén végeztem. Igaz,hogy van/volt pár kevésbé szimpatikus ember a suliban ez tény,de emellett sok normális is,nekem is voltak gonoszabb osztálytársaim/évfolyamtársaim/ismerőseim...de az életben meg még több ilyennel találkozol.Ez ugyanígy megy minden iskolában,akár a Kölcseyben,akár a Krúdyban,de még egy gyengébb suliban is.Mindenki megtalálhatta itt is a saját társaságát,ha akarta.Mindenhol vannak negatív dolgok,de nem arra kéne koncentrálni,hanem a jóra. Nekem is van felsőfokúm és kb mindenkinek volt a végzős évfolyamból,akár közép,akár felső,akár több felső,több közép.Ugyan nem voltam kitűnő,mint te,de rengeteg jó tanuló volt az osztályomból is és a többi osztályból is.A mi osztályunkban pl egyáltalán nem voltak sznob emberek,voltak gazdagabbak,de velem ők is teljesen normálisak és jófejek voltak.:)

A tanáraink is rendesek voltak,természetesen itt is volt olyan,akivel konfliktusba ütköztem,de megbeszéltük stb...és többnyire jó alapokkal indítottak minket az egyetemekre/fősulikra.

Nekem sem voltak a kedvenceim a beképzeltebb vagy ostobább rétegek.

Attól amúgy,hogy valaki ad magára pl. gyúr vagy sminkeli magát vagy divatos még nem biztos,hogy paraszt.Én később kerültem a ZIg-be először nekem sem volt szimpi meg ugye be is kellett illeszkednem+sok rosszat hallottam róla,de idővel eloszlottak a kételyeim.

OFF: Ez az éjjeli pillangó milyen szó már? :DDDD

2013. okt. 10. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!